Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Ποιός τελικός ; Ο Πειραικός πρώτα ...

Εχουμε χρόνο να σκεφθούμε το ματς στο Βυζαντινό ,με το Ιλιο .Αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι μας με τον Πειραικό την Τετάρτη .Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση γιατί αυτός ο αγώνας είναι τοπικό ντέρμπυ και ο Πειραικός συνηθίζει να μας προκαλεί δυσκολίες παρά την βαθμολογική διαφορά που έχουμε μαζί του την τελευταία τριετία .
Ο αντίπαλος μας χρειάζεται τον σεβασμό και την προσοχή επειδή κουβαλά ένα μεγάλο και βαρύ όνομα και πάντα έχει δυναμική ,ειδικά τώρα που απειλείται άμεσα με υποβιβασμό στην Β΄ΕΣΠΕΔΑ.
Η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκινά πάλι απο αύριο Δευτέρα κι ο προπονητής μας Μανώλης Αποστολογιωργάκης θα έχει στη διάθεση του όλες τις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας αφού δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή ασθένειας ,για πρώτη φορά απο την αρχή της σαιζόν .
Κοντά στις προπονήσεις είναι και πάλι το αφεντικό του τμήματος κι ιδρυτής του ,ο κ.Μανώλης Κελέκος ο οποίος επέστρεψε μετά απο ολιγοήμερη απουσία του και το Σαββατοκύριακο συμπλήρωσε 14 ώρες στο ''Παναγιώτης Σαλπέας'' για να είναι κοντά σε όλες τις ομάδες του τμήματος μας .