Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ας απολαύσουμε το παιχνίδι

Ο Ελληνας είναι απο τη φύση του μίζερος και γκρινιάρης .Εχει χίλια καλά αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά του δε ξεπερνιώνται και γι αυτό βλέπει πρόβλημα ακόμα κι εκεί όπου δεν υπάρχει .
Εύλογο είναι ότι με τη σημερινή οικονομική κατάσταση και τα μέτρα που πλήττουν τους εργαζόμενους και τη φτωχολογιά κι όχι τους τύπους που μας δουλεύουν όλους κι απολύουν κόσμο μόνο και μόνο επειδή για ένα μήνα δεν κέρδισαν όσα τους προηγούμενους ,υπάρχει δυσφορία που διογκώνεται και αυτή τη φορά είναι δικαιολογημένη ,παρά τις υπερβολές .
Η άμυνα μας σε αυτό το δεδομένο είναι μία .Η προσήλωση σε όσα μας αρέσουν με την προυπόθεση ότι θα υποσχεθούμε στον εαυτό μας ότι θα είμαστε αφοσιωμένοι στις δραστηριότητες που μας ευχαριστούν .
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν θα πάμε το βράδυ στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''για να χαρούμε το ντέρμπυ της ομάδας μας με την Ηλιούπολη την οποία περιμένουμε ώστε να φιλοξενήσουμε με την ίδια χαρά και τιμή που μας έδειξε η ομάδα του κ.Λυκογιάννη στο γήπεδο της ,στον πρώτο γύρο .
Η ουσία λοιπόν είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των κοριτσιών με την ευχή να βγούν γερές απο το γήπεδο ,όπως θα μπούν σε αυτό.
Θα είναι ένα όμορφο ματς και περιμένουμε με προσμονή να το παρακολουθήσουμε .
Αυτή είναι μία διέξοδος απο το πρεσσάρισμα που μας έχουν επιφυλάξει οι κάθε λογής ξύπνιοι που μας έχουν βάλει σε περιπέτειες .
Καλή διασκέδαση ,με το χαμόγελο και με θετική διάθεση .
Η μιζέρια άλλωστε δεν έχει θέση στον αθλητισμό .