Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Μας ...έφαγε το Μουντιάλ με τον Μαρινάκη...

Αφήσαμε περίπου ...ορφανό το μπλογκ μας ,απο ύλη ,αλλά, πέρα απο το γεγονός ότι χάνουμε το...μεροκάματο απο τον κυρ Μανώλη ,τον Νάσο ,την Τασούλα ,τον Λεωνίδα ,τον Γιάννη ,τον Γιώργο και τους άλλους φίλους της παρέας μας ,πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη...μούρλα μας για το βόλει του Πορφύρα τη νίκησε η επαγγελματική δραστηριότητα για το Μουντιάλ και το τρέξιμο για την αλλαγή ιδιοκτήτη στον Ολυμπιακό .
Να σας παρουσιάσουμε λοιπόν ,συνοπτικά ,τις ειδήσεις αυτών των ημερών του τμήματος μας για να μη μείνετε παραπονούμενοι και να μη χάσουμε και το μεροκάματο .....Γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί.
----Το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε εσωτερικό τουρνουά με τα κορίτσια των Μίνι και των Παγκορασίδων.Τώρα που χάλασε ο καιρος ,θα είναι καλύτερη κι η συμμετοχή .Ας πάτε για μπάνιο το μεσημέρι βρε παιδιά...
---Την Δευτέρα το βράδυ ,στο ''Καρσί '' ,το τμήμα βόλει θα κάνει το τραπέζι στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας .Είναι μία κίνηση ευχαριστίας προς τα κορίτσια .Προσπάθησαν ,έκλαψαν ,πολέμησαν ,τα έδωσαν όλα .Καμμία τους δεν ήταν αδιάφορη ,απείθαρχη ή απρόσεκτη.Εχουμε  τα καλύτερα παιδιά και τις καλύτερες αθλήτριες .Δεν υποτιμούμε κανέναν ,μη μας παρεξηγείτε .Ετσι νιώθουμε εμείς βρε παιδιά....Ισως είναι κι η τελευταία φορά που θα είμαστε όλοι μαζί .Ας το χαρούμε τουλάχιστον.
---Την Τετάρτη μάλλον θα έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας στο θέμα προπονητή.Μην βιάζεστε. Εχετε ακούσει πότε σκοντάφτει ένας άνθρωπος ;
----Κατατέθηκε το υπόμνημα μας στην ΕΣΠΕΔΑ ,με τις θέσεις και τα στοιχεία μας για την ένσταση για την Καλτουρμίδου και την Βίλντε της Φιλίας .Περιμένουμε πια την απόφαση.
----Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους στους δύο προπονητές που εργάσθηκαν στην ομάδα μας στην τελευταία σαιζόν .Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης πήγε στην Αρτεμις και ο Σωκράτης Μαρμαρινός στον Φοίνικα .Ιδρωσαν μέσα στο γήπεδο για τον Πορφύρα και τους ευχαριστούμε.Να έχουν την υγεία τους και να τους χαίρονται οι οικογένειες τους .
---Αναπροσαρμόζουμε το πλάνο για τις υποδομές μας .Με μία αλλαγή που θα βοηθήσει.
---Στον φίλο Βαγγέλη Μαρινάκη στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό.Αγαπάει τον βόλει και τον Πορφύρα και δε ξεχνά ότι είναι γείτονας .
----Ο στόχος για τη νέα σαιζόν παραμένει ο πρωταθλητισμός .Αλλά ,όπως είπαμε ήδη στις κουβέντες μας ,θα κάνουμε λίγο διαφορετικό το ταξίδι μας .Για να γίνει ακόμα πιο όμορφο.

Ν.Δελαγραμμάτικας