Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Το ΑΣΕΑΔ θα κρίνει την τύχη της ένστασης μας

Στο ΑΣΕΑΔ θα κριθεί η τύχη της ένστασης του Πορφύρα γι αντικανονική συμμετοχή αθλητριών της Φιλίας κατά τους αγώνες των δύο ομάδων στα πλαίυ οφφ .
Το σωματείο μας ενημερώθηκε απο την ΕΣΠΈΔΑ ότι απορρίφθηκε η ένσταση που καταθέσαμε κι έτσι σήμερα θα παραλάβουμε το πρωτότυπο έγγραφο της αποφάσεως της διοργανώτριας αρχής ώστε να προσφύγουμε την Δευτέρα στο ΑΣΕΑΔ ,το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών.
Είχαμε δεσμευθεί και ξεκαθαρίσει απο την αρχή ότι θα επιμείνουμε μέχρι το τέλος σε αυτή την υπόθεση καθώς πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο και θα το υποστηρίξουμε .
Σεβόμαστε την ΕΣΠΕΔΑ αλλά διατηρούμε βεβαίως το δικαίωμα της διαφωνίας ως προς το αποτέλεσμα και την προσέγγιση και γι αυτό πάμε στο ΑΣΕΑΔ.
Η εκτίμηση κι ο σεβασμός μας στη διοργανώτρια αρχή και τα όργανα της παραμένει δεδομένη.Θα αναφερθούμε ωστόσο ,όταν πρέπει ,σε απορίες που μας έχουν δημιουργηθεί .
Οπως είναι αυτή που αφορά τα όσα υποστήριζαν ,απο την πρώτη κιόλας ημέρα που καταθέσαμε την ένσταση μας ,σε συνομιλίες τους ,οι οποίες μας μεταφέρθηκαν ,μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΔΑ ,τα οποία μάλιστα ΔΕΝ είναι νομικοί .Εκτός κι αν έχουν όλοι γνώμη γι' όλα .
''Η ένσταση θα απορριφθεί γιατί η ΕΣΠΕΔΑ δέχεται ότι κάθε αθλήτρια κι αθλητής που έχει νόμιμο δελτίο απο την ΕΟΠΕ μπορεί να παίζει κανονικά στις διοργανώσεις της ''σχολίαζαν  πριν απο τη συζήτηση της υπόθεσης κατά την οποία είναι αλήθεια ότι ορισμένες τοποθετήσεις μας προκάλεσαν απορία γιτί δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα απο κάποιους οι οποίοι μιλούσαν μάλιστα σε καθαρά θεωρητική βάση ,χωρίς επιχειρήματα ,αναφορές στους  κανονισμούς ή σε τίποτα άλλο.Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ο χώρος είναι μικρός κι όλοι γνωριζόμαστε .
Προχωράμε ,πάμε στην επόμενη κίνηση μας ,ζητάμε να εξετασθεί η ουσία της υπόθεσης ,όπως έχουμε πεί απο την αρχή ,κι ασφαλώς πιστεύουμε στη δικαίωση μας .
Καλό θα είναι ,πάντως ,ορισμένοι να μην βιάζονται τόσο πολύ .
Α και κάτι ακόμα .Η απόφαση της ΕΣΠΕΔΑ μας βρίσκει αντίθετους αλλά δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε για τον δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο τήρησε τη διαδικασία της εκδίκασης της υπόθεσης τον  Πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΑ κ.Θόδωρο Κουρίδη όπως και το στέλεχος της Ενωσης κ. Λία Δαρζέντα .

Ν.Δελαγραμμάτικας