Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Αστέρας Αγίου Δημητρίου--Πορφύρας 1-3 σετ

Με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου είχαμε μεταγραφική συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια καθώς μετακινήθηκαν απο αυτή την ομάδα προς τον Πορφύρα οι βολειμπολλίστριες Χατζηκωνσταντή,Χάσκου και Μαλκοπούλου κι απο τον Πορφύρα προς τον Αστέρα η Γαλίγαλη .Ηλθε λοιπόν η ώρα να δώσουμε κι ένα φιλικό ματς με τον Αστέρα στον οποίο προπονητής είναι ο Βασίλης Αρναούτης ,που προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Πορφύρα πριν απο 7 χρόνια .
Το παιχνίδι που έγινε χθες βράδυ στο κλειστό του Μπραχαμίου τελείωσε με νίκη του Πορφύρα με 3-1 σετ .Ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου θα αγωνισθεί φέτος στην Α΄ΕΣΠΑΑΑ με πρωταγωνιστικές βλέψεις .
Και σε αυτό το ματς ,φυσικά ,το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία .Τα ίδια θα  σημειώνουμε κι όταν το σκορ είναι διαφορετικό .Πάνω απο όλα χρειάζεται να υπάρχει προσαρμογή των κοριτσιών στις οδηγίες και τις απαιτήσεις του προπονητή ,να διατηρηθεί το καλό κλίμα στην ομάδα και να μοχθούν όλες ώστε να γίνουν καλύτερες .
Εμείς εδώ είμαστε εξάλλου .Δίπλα τους .
Με την ομάδα του Πορφύρα αγωνίσθηκαν οι Γκούρα ,Γρηγορίου ,Μπαλλή,Τζούλου ,Τσαπούρη ,Χατζηκωνσταντή ,Φίκαι ,Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή ,Δελαγραμμάτικα,Α.Πρίφτη,Τσιραντωνάκη.

ΑΠΟ ΤΟ.ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ