Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ακαδημία του Πορφύρα στο προσκήνιο χάρις στη MARFIN

Η χορηγία προς το τμήμα βόλει γυναικών του Πορφύρα , της MARFIN ,της Τράπεζας που σε καιρούς δύσκολους παρουσιάζει αύξηση κερδοφορίας χάρις στην υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα της , δικαιώνεται απο την πρακτική που ακολουθεί η ομάδα μας κι απο το γεγονός ότι τα κορίτσια της Ακαδημίας μας περνούν στο προσκήνιο ακόμα πιο δυναμικά .
Με σύνθημα ''εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι '' ,στο 16μελές ρόστερ της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα θα είναι στην αγωνιστική περίοδο  2010-2011 ,συνολικά 8 κορίτσια απο την Ακαδημία μας .
Δικά μας κορίτσια ,απο την γειτονιά μας ,την Φρεαττύδα ,την Καλλίπολη ,το Χατζηκυριάκειο και τον Προφήτη Ηλία .
Κορίτσια που έκαναν πρώτο δελτίο στον Πορφύρα και τα οποία παρέδωσαν οι γονείς τους απο τα 8 χρόνια τους στον κυρ Μανώλη που πρέπει να καμαρώνει κι αυτές τις κόρες του που είναι απο τα σπλάχνα του Πορφύρα .
Η MARFIN μας βοηθά κι είναι δίπλα μας με ειλικρινές ενδιαφέρον .Προσωπικά ο κ.Βγενόπουλος ,ο κ.Κωνσταντινίδης ,η κα Μουρίκη .
Η οικονομική στήριξη της Τράπεζας αποδίδει καρπούς .Προωθούμε κι εμπιστευόμαστε τα κορίτσια του Πορφύρα που έχουν να μάθουν πολλά κοντά στον προπονητή--δάσκαλο--άνθρωπο Γιάννη Μπογιατζόγλου και στις έμπειρες και σπουδαίες συμπαίκτριες τους .
Τα 110 κορίτσια του φυτωρίου της ομάδας μας γι αυτό τα έχουμε μαζί μας .Για να τα αξιοποιούμε να παίρνουν ευκαιρίες ,να διαφημίζουν τον Πορφύρα με τη ζωντανή παρουσία τους .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ.  ΠΟΡΦΥΡΑΣ