Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιός είναι ο στόχος μας ; ''Να γίνουμε καλύτεροι ''

Πλησιάζουμε στη συμπλήρωση 20 ημερών απο το ξεκίνημα της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας και  το πνεύμα που κυριαρχεί γι εμάς είναι απλό ,κατανοητό κι απόλυτα σαφές .Ο στόχος μας είναι ένας .Να γίνουμε καλύτεροι .Αυτό τα λέει όλα .Αλλωστε ,δεν είναι σωστό έτσι κι αλλιώς να οριοθετήσουμε τις βλέψεις μας .
Πως να το κάνουμε αυτό όταν ακόμα δεν γνωρίζουμε σε ποιά κατηγορία θα παίζουμε σε αυτή τη σαιζόν ; Στο ΑΣΕΑΔ δν πήγαμε για τα μάτια του κόσμου ή για την τιμή των όπλων αλλά επειδή ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ .
Και κάτι ακόμα το οποίο δεν αφορά το θέμα της προσφυγής  μας αλλά ττις εντυπώσεις που σχηματίσαμε απο όσα ζήσαμε στο μεταγραφικό πεδίο .Ο Πορφύρας τις κρατά τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις που δίνει .Απλώς ,ζυγίζουμε κάθε φορά ποιόν ή ποιά έχουμε απέναντι μας κι ανάλογα πράττουμε .
Ούτε όμηροι ψευτοδιλημμάτων θα γίνουμε ποτέ ,ούτε θα μπούμε σε συναλλαγή με πρόσωπα που δεν έχουν ρόλο και θέση στο χώρο ,ούτε φυσικά θα υιοθετήσουμε απόψεις που είναι εκτός πραγματικότητας ή θα φερθούμε με συμπεριφορές που εκφράζουν αγένεια ,αναίδεια ,αλαζονεία ,απρέπεια ,αχαριστία και πολλά ακόμα με το στερητικό ''α''.
Ο Πορφύρας είναι ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ και ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ .Σε αγωγή ,πολιτεία ,συνέπεια ,ιστορία ,ηθική ,Τι λέξεις κι αυτές ,ε ; Που τις βρήκα....Απο ποιό χρονοντούλαπο .....Πόσοι τις ξέρουν ή τις θυμούνται ;
Και πάνω απο όλα εμείς στον Πορφύρα δεν έχουμε ανασφάλειες .Ο προπονητής μας είανι σπουδαίος ,τα κορίτσια  μας τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα .
Αλλοίμονο σε κάθε φυσικό πρόσωπο ή σε κάθε σύλλογο που δε ξέρει ότι ''έχει ο καιρός γυρίσματα''.
Εμείς εδώ θα είμαστε .Στη Φρεαττύδα .Και θα παράγουμε έργο με καμάρι κι υπερηφάνεια. Εσείς ;


Νίκος Δελαγραμμάτικας