Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Υποστηρίζουμε τις θέσεις μας ,τιμούμε ΕΣΠΕΔΑ και Φιλία

Προκειμένου να προλάβουμε και να αποτρέψουμε κάθε λογής σχόλια σε σχέση με την προσφυγή μας στο ΑΣΕΑΔ ,ως προς το κύρος των αγώνων μας με την Φιλία στα πλαίυ οφφ ,επισημαίνουμε ότι ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας σεβόμενος τις αρχές που έχει απο το έτος ιδρύσεως του ,το 1957 ,αλλά και τους κόπους των συντελεστών που υπηρετούν την γυναικεία ομάδα βόλει του συλλόγου ,υποστηρίζει τις θέσεις του μέχρι το τέλος .
Αυτό είχαμε πεί ότι θα κάνουμε κι αυτό πράττουμε επειδή πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο.
Ωστόσο ,αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με την ΕΣΠΕΔΑ και την Φιλία.
Διαφωνούμε με την απόφαση της ΕΣΠΕΔΑ και ως προς την ορθότητα της χρησιμοποίησης συγκεκριμένων αθλητριών απο την Φιλία ,αλλά, τιμούμε τόσο τη διοργανώτρια αρχή ( κι ειδικά δε τον Πρόεδρο της κ.Κουρίδη και τις Κυρίες του προσωπικού της ) όσο και το σωματείο ΑΠΣΑΒ Φιλία ,τους διοικούντες του ,τις αθλήτριες και την τεχνική ηγεσία του .
Οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής  διαφοράς --κι όχι...διαμάχης...--ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας θα αντιμετωπίζει με τον προσήκοντα σεβασμό τόσο την ΕΣΠΕΔΑ όσο και την Φιλία ,ευρισκόμενος όμως πάντα και με όλους σε κατάσταση ετοιμότητας ώστε να υπερασπίσει τον ιδρώτα του προπονητή και των αθλητριών της ομάδας μας .
Προς το παρόν ισχύει ότι έγινε δεκτό το αίτημα  του Α.Ο.Φ.Πορφύρας απο την ΕΟΠΕ κι αναφέρθηκε προσφορικώς και γραπτώς στην κλήρωση της Α2 κατηγορίας γυναικών ότι υπάρχει εκκρεμοδικία κι εφόσον δικαιωθεί ο Πορφύρας στο ΑΣΕΑΔ θα λάβει την θιέση της Φιλίας ,δίχως να πραγματοποιηθεί άλλη κλήρωση του πρωταθλήματος .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ