Ένα κατακόκκινο, ζουμερό και γλυκό ρόδι που θα τρώμε από το ερχόμενο καλοκαίρι «έφτιαξε» ο πρακτικός γεωπόνος κ. Σταμάτης Μερτύρης, ένας άνθρωπος που ασχολείται με τα ρόδια απο μικρός.
Ο κ. Μερτύρης έχει ήδη διαθέσει στην αγορά δυο ακόμα ποικιλίες, την «Περσεφόνη» και τον «Πλούτωνα» και τώρα ήρθε η σειρά της «Πορφυρογέννητης».
Η επίσημη παρουσία της, έγινε πριν λίγες ημέρες στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και αναμένεται σύμφωνα με τον ίδιο να κάνει «πάταγο» αφού πρόκειται για το πρώτο ρόδι, που θα κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά καλοκαίρι!
Αυτός είναι και ο λόγος που θα γίνει, με αυστηρές προδιαγραφές, η διάθεση της νέας αυτής ποικιλίας, προς τους παραγωγούς. Για να καλυφθούν και οι καλλιεργητές αλλά κι ο ίδιος, όπως τονίζει.
Πορφυρογέννητη και σε ρόδι λοιπόν....
Ο κ. Μερτύρης έχει ήδη διαθέσει στην αγορά δυο ακόμα ποικιλίες, την «Περσεφόνη» και τον «Πλούτωνα» και τώρα ήρθε η σειρά της «Πορφυρογέννητης».
Η επίσημη παρουσία της, έγινε πριν λίγες ημέρες στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και αναμένεται σύμφωνα με τον ίδιο να κάνει «πάταγο» αφού πρόκειται για το πρώτο ρόδι, που θα κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά καλοκαίρι!
Αυτός είναι και ο λόγος που θα γίνει, με αυστηρές προδιαγραφές, η διάθεση της νέας αυτής ποικιλίας, προς τους παραγωγούς. Για να καλυφθούν και οι καλλιεργητές αλλά κι ο ίδιος, όπως τονίζει.
Πορφυρογέννητη και σε ρόδι λοιπόν....