Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Αρμονική συνεργασία

Σε ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ κλίμα, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ατμόσφαιρα, γεμάτη απο ΑΓΑΠΗ για τον Πορφύρα κι ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, προφανώς δε και με πνεύμα ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ, έγινε πριν απο λίγο μία εξαιρετικά χρήσιμη συνάντηση στο γήπεδο του συλλόγου μας, στην Πειραική, υπό τον Πρόεδρο του Πορφύρα Κανάκη Τσιριγωτάκη και με τη συμμετοχή των κ.κ. Στέφανου Τσιριγωτάκη, Γιάννη Βασιλείου, Γιάννη Παπαδημητρίου, Μανώλη Κελέκου, Νίκου Δελαγραμμάτικα.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα Βόλει Γυναικών, υπήρξε ενημέρωση απο τους κ.κ. Κελέκο--Δελαγραμμάτικα για την πορεία και την προοπτική της ομάδας βόλει Γυναικών και των υποδομών του τμήματος μας.
Εκφράσθηκε ιδιαίτερη ικανοποίηση απο όλους τους συμμετέχοντες στη συζήτηση, τόσο για τη συνεργασία όσο και για τις διευκολύνσεις και για την υποστήριξη αλλά και το ενδιαφέρον και την κατανόηση.
Αυτό το πνεύμα, αυτή η λογική και η ανοιχτόμυαλη προσέγγιση ειδικά του Προέδρου του ΑΟΦ Πορφύρας Κανάκη Τσιριγωτάκη, δημιούργησαν τις προυποθέσεις και τις συνθήκες ώστε να έχει αυτή την πορεία και την παρουσία, που όλοι στον Πορφύρα καμαρώνουν, απολαμβάνουν, γουστάρουν.
Ενας σύλλογος, μία καρδιά, μία κοινή φιλοδοξία.