Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Στο Ηράκλειο για το καλύτερο δυνατό

Χωρίς άγχος, με εξαιρετική ψυχολογία και σε αναμονή πολύ ευχάριστων νέων για την γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα, που θα αλλάξουν πολλά, με τρόπο ριζικό και με το βλέμμα στο μέλλον, αναχωρεί την Κυριακή στις 11 το πρωί για το Ηράκλειο η αποστολή του Πορφύρα που θα αντιμετωπίσει στις 4 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών τον Μεσσαρά.
Εγινε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξυπηρετήσουμε τις αθλήτριες μας και θα επιστρέψουμε με τον ίδιο, δαπανηρό, τρόπο, αεροπορικώς, ελπίζουμε με την αίσθηση ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό.
Ευχαριστούμε τον φίλο προπονητή του Μεσσαρά κ.Παναγιώτη Ιωάννου για την προθυμία του να διευκολύνει, με χαρά θα δούμε ξανά αθλήτριες που εκτιμούμε ιδιαίτερα, ευχόμαστε και περιμένουμε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ διαιτησία απο τους κ.κ. Κοκοτσάκη--Καραπουλάκη.
Ολα καλά θα πάνε, θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων κι ας κριθεί το αποτέλεσμα του απο την ποιότητα και την κατάληξη των προσπαθειών των αθλητριών, των πρωταγωνιστριών του αγώνα, στο γήπεδο των Μοιρών, όπου πιστεύουμε ότι θα απολαύσουμε λεβέντικη φιλοξενία και φίλαθλη ατμόσφαιρα.