Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αλλη μία πρωτιά για τον Πορφύρα

Την πρώτη θέση πήραν οι Παγκορασίδες Γ του Πορφύρα στο Τουρνουά Κατάταξης της ΕΣΠΕΔΑ, όπου αγωνίσθηκαν, μετά τη νίκη τους επί του Τελαμώνα Β, με 3-0 σετ, στο Σαλπέας. Στον απολογισμό τους, τα παιδιά που συμμετείχαν για πρώτη φορά φέτος σε πρωτάθλημα, είχαν 3 νίκες και 1 ήττα.
Προηγουμένως, στον Ομιλο τους στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ, είχαν 2 νίκες και 5 ήττες κι είχαν πάρει την 5η θέση σε 8 ομάδες, αλλά, με σταδιακή βελτίωση.
Σήμερα, πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνιση τους καθώς ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΟΜΑΔΑΣ και πάνω απ΄όλα, με θράσος και άρωμα απο Χατζηκυριάκειο και Φρεαττύδα, είχαν καρδιά και ανέτρεψαν το προβάδισμα των φιλοξενουμένων στο σκορ, με πίστη, αυτοπεποίθηση και μοναδική μαχητικότητα.
Ηταν αξιοθαύμαστα τα παιδάκια μας σε όλη τη σεζόν, μα ειδικά σε αυτό το ματς.
Και φάνηκε η δουλειά που έγινε στη διάρκεια της περιόδου, αν θυμηθεί κανείς ότι στο πρώτο φιλικό , με τον Πειραικό στην Τζαβέλλα, είχαμε φύγει στεναχωρημένοι. Αλλά, μέσα σε 5 μήνες, είναι, πλέον άλλη ομάδα , η οποία θα δώσει χρήσιμες αθλήτριες στις Κορασίδες, αλλά, πάνω απ΄όλα έχει ΨΥΧΗ ΠΟΡΦΥΡΑ.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ήταν συγκινητικά.
Χαλάλι τα σοκολατάκια απο τον κύριο Παναγιώτη.
Τα σετ ήταν 25-23, 26-24 και 25-18.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Μαριόλη, Γκιάκου, Φερεντίνου, Μ.Πρίφτη, Γλυνού,  Γαμπιεράκη, Αφεντάκη, Μαστόρου, Βλάσση, Κατσίνα, Φραγκοπούλου, Γόμπου.