Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Δεύτερος ο Πορφύρας στο Final 4 Παγκορασίδων Β της ΕΣΠΕΔΑ

Τη μεγαλύτερη επιτυχία του στις υποδομές, μέχρι την επόμενη, σημείωσε απόψε το βόλει Γυναικών του Πορφύρα, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Β της ΕΣΠΕΔΑ.
Μπράβο στον Πορφύρα μας.
Δε θα σταθούμε στην ήττα στον τελικό του Final 4 στον τελικό του Σαλπέας, απο την Ιριδα Νέας Σμύρνης που κατέκτησε το πρωτάθλημα με νίκη με 3-1 σετ ( 25-20, 25-18, 20-25, 25-21 ).
Ο Πορφύρας πέτυχε μία μεγάλη νίκη απόψε.
Είμαστε σε καλό δρόμο, γιατί εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας και με αυτά που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, το τελειώσαμε κιόλας. Εμείς αυτό πρεσβεύουμε και για αυτό εξελισσόμαστε.
Καμαρώνουμε γιατί δείξαμε μοναδικό αθλητικό ήθος και διοργανώσαμε το Final 4 με άριστο τρόπο, υποδειγματικό.
Με την βοήθεια και τις δαπάνες των γονιών και φίλων του τμήματος, ετοιμάσαμε το Σαλπέας και το παραδώσαμε έτοιμο για χρήση απο το πρωί της Δευτέρας.
Φιλοξενήσαμε άριστα τους πάντες.
Κερδίσαμε το ενδιαφέρον και την προσοχή αλλά και την αναγνώριση και τους επαίνους του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και του Αντιδημάρχου Παιδείας Νίκου Καλαμακιώτη που ήταν δίπλα μας.
Αποδείξαμε ότι με δουλειά φθάνεις μακριά κι ετοιμάζεσαι να πας ακόμα ψηλότερα.
Παρουσιάσαμε επίπεδο, ύφος, ανωτερότητα, ποιότητα σε κάθε τομέα.
Διοργανώσαμε μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ. Και σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων με ευπρέπεια κι ανωτερότητα σε όλους τους τομείς.
Γεμίσαμε κάθε σημείο του Σαλπέας, με 700 άτομα, απο τα οποία τουλάχιστον 100 ήταν απο την Ακαδημία μας. Κι ο κόσμος του Πορφύρα ήταν ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.
Ο Πειραιάς μπορεί να καμαρώνει για τον Πορφύρα.
Αισθανόμαστε ότι κερδίσαμε. Κι έτσι είναι.
Γιατί κερδίσαμε πολλά κι ας μην νικήσαμε.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια τους για την προσπάθεια τους.
Μπορούσαν ακόμα καλύτερα και ψηλότερα, αλλά, μη ξεχνάμε ότι ένας κερδίζει στο βόλει.
Η Ιριδα κατέκτησε το τρόπαιο, εμείς συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση κι επιμονή.
Στο μικρό τελικό η Αργυρούπολη νίκησε με 3-2 σετ την Ηλιούπολη.
Αριστη η διαιτησία των Τριανταφυλλόπουλου-Κότσιφα στο μεγάλο τελικό.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Τριανταφύλλου, Ε.Ζαννή, Σκαλτσή, Παπαδοπούλου, Τζώρτζη, Κ.Ράπτη, Σπυράκη, Ανδρακάκου, Δ.Ζήκου, Ζούπα, Ράμπουα, Βασιλειάδου.
ΙΡΙΣ ( Βάλια Χατζηγρηγορίου ) Ζαμπάτη, Κωστή, Ρήγα, Σοφιανού, Δημοπούλου, Κουτσοδημητροπούλου, Κίτσιου, Γεωργίου, Βλαχάκη, Τσουκαλά, Παπακωνσταντίνου, Παπαδοπούλου.