Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Καλό πρωτάθλημα....Σε περιμένουμε πίσω, στο σπίτι σου Μπίμπι μας...

Στο βόλει, όπως και στη ζωή, οφείλεις να παίρνεις αποφάσεις που έχουν συνδυαστικό χαρακτήρα και φέρνουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο.
 Οχι την ανάγκη της ομάδας, τον άνθρωπο...
Μετά απο συζήτηση με την πολύτιμη  αθλήτρια της  ομάδας μας Βιβή Μπαλή, απο κοινού καταλήξαμε στη διαπίστωση ότι το προτιμότερο όλων είναι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες που σήμερα έχουν διαμορφωθεί, σε συσχετισμό με τις οικογενειακές υποχρεώσεις που έχει πλέον, ως μητέρα μωρού 5 μηνών και με σεβασμό στη σωστή διαδικασία επανένταξης της σε πλήρη αγωνιστική δράση, να αγωνισθεί για τη φετινή σεζόν ως δανεική σε άλλη ομάδα, με συμφωνία υποσχετικής ενός χρόνου.
Απο κοινού επίσης, επιλέξαμε τον Φοίνικα.
Είναι ομάδα της γειτονιάς μας, προπονούμαστε στο ίδιο γήπεδο, θεωρούμε ότι υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης ώστε να παρακολουθούμε άμεσα την αθλήτρια μας και παράλληλα κάνουμε άνοιγμα φιλίας, με ταπεινότητα κι αλληλεγγύη αλλά και με εμπιστοσύνη.
Η Βιβή είναι στα 30 της, γεμάτη απο σπουδαίες εμπειρίες με τον Πορφύρα και απο εύσημα για τις άριστες εμφανίσεις της, την αξία και το ήθος της.
Το γεγονός ότι ήταν αρχηγός της ομάδας και αναντικατάστατη ως κεντρική ή διαγώνια, δεν είναι τυχαίο.
Η Μπίμπι μας, το πιο καλό παιδί μας, θα είναι κοντά μας όλη τη σεζόν και θα γυρίσει τον Απρίλιο έτοιμη απο κάθε πλευρά, ώστε να ενταχθεί και πάλι στο ρόστερ της ομάδας όπου ανήκει και να αρχίσει και πάλι τη διαδρομή της ως πρωταγωνίστρια.
Μία μεγάλη αθλήτρια ( διόλου συμπτωματικά, είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα ) κι ένας αδαμάντινος χαρακτήρας.
Καλό πρωτάθλημα Μπίμπι, με ΥΓΕΙΑ.