Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Να ποιά είναι η πραγματικότητα

Σε ανάρτηση του σάιτ www.volleynews.gr , το οποίο τιμούμε κι όχι μόνο για λόγους δημοσιογραφικής συναδελφικότητας, αναφέρθηκε, σχετικώς με την αποχώρηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου απο το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών το εξής :
''Η ΕΟΠΕ που πάντα προτιμά την εύκολη λύση για να ξεμπερδεύει και όχι την καλύτερη για να ενισχύσει το προιόν της, απλά ρώτησε τον Ηρακλή Κηφισιάς και τον Πορφύρα, που αρνήθηκαν και ελαφρά τη καρδία, αποφάσισε να διοργανώσει πρωτάθλημα με 11 ομάδες''.
Απο τον έφορο του τμήματος βόλει Γυναικών κι Αντιπρόεδρο του ΑΟΦ Πορφύρας Νίκο Δελαγραμμάτικα στάλθηκε στο σάιτ η εξής διευκρίνιση :

''Υποχρεώνομαι, δυστυχώς, να διορθώσω το κείμενο σας. Με καλή διάθεση. 
Η ΕΟΠΕ δεν γνωρίζω αν και τι έπραξε με τον Ηρακλή Κηφισιάς, αλλά, σας διαβεβαιώ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ρώτησε ή βολιδοσκόπησε τον Πορφύρα εάν επιθυμεί ή όχι να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών, για την περίοδο 2015-2016. Εάν διακινεί τέτοιου είδους ''πληροφόρηση'' όποιος σχετίζεται διοικητικά ή οργανικά με την Ομοσπονδία, παρακαλώ να αναφερθεί ονομαστικά. 
Ο Πορφύρας σέβεται απόλυτα ( και το έχει αποδείξει, με προφανές κόστος ) τους κανονισμούς, ωστόσο, παρακαλώ όπως η σχέση σεβασμού είναι αμφίδρομη απο όσους αβασάνιστα χρησιμοποιούν το όνομα του.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία''.

Προς το παρόν, δεν πρόκειται να προσθέσουμε ή να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο.
Απλώς, ζητάμε απο τους πάντες να μην παίζουν με τον Πορφύρα. Τόσο απλά.
Τα υπόλοιπα σε άλλη ανάρτηση, γιατί σήμερα πέρα απο δουλειά, έχουμε προπονήσεις της Ακαδημίας και φιλικό της γυναικείας ομάδας μας.