Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

''Βαφτίσια'' και προπονήσεις

Στο πλαίσιο της λογικής με την οποία θέλουμε να συνδέουμε τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και να ξεχωρίζουμε με το δικό μας τρόπο τα γκρουπ των παιδιών που προπονούνται στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα, απο σήμερα έχουμε και τρίτη Μούσα στις υποδομές μας.
Μετά την Τερψιχόρη και την Θάλεια, έχουμε και την Κλειώ, την Μούσα της Ιστορίας που πήρε το όνομα της απο το κλέος, που σημαίνει δόξα.
Στο τμήμα Κλειώ εντάσσονται τα παιδιά που μέχρι σήμερα ανήκαν στο τμήμα Θάλεια κι έχουν γεννηθεί απο το 2002 έως και το 2004.
Τα παιδιά έχασαν σήμερα την προπόνηση λόγω της κατάληψης στο Γυμνάσιο.
Προκειμένου να καλυφθεί η προπόνηση αλλά και να έχουν πιο πολλές επιλογές για το διάστημα μέσα στην εβδομάδα, τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να γυμνασθούν

ΔΕΥΤΕΡΑ     7-8 μ.μ.              ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ
ΤΡΙΤΗ             6-7 μ.μ.              ΣΧΟΛΗ  ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ   5.30-7 μ.μ.            ΓΥΜΝΑΣΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ    9.45-11 π.μ.        ΣΑΛΠΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ    10.15-11.30 π.μ.  ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Σαββατοκύριακο αυτές θα είναι οι ώρες τους. Για τις καθημερινές, ανάλογα με την προσέλευση τους αυτή την εβδομάδα και τη διαθεσιμότητα των παιδιών, θα καθοριστεί κι η τρίτη ή και τέταρτη προπόνηση. 
Είναι, όλα σχεδόν, τα παιδιά αυτού του τμήματος καινούρια και θέλουμε εκτός απο το Σαββατοκύριακο να τους προσφέρουμε δυνατότητες προπόνησης και μέσα στην εβδομάδα.
Κάθε παιδί μπορεί να ενημερώσει το άλλο κι όλα πρέπει να συνηθίσουν στη λογική της επίσκεψης στο μπλογκ του τμήματος.