Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μαρκόπουλο-Πορφύρας 3-1 σετ

Μαρκόπουλο-Πορφύρας 3-1 σετ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών. Με απουσίες 3 βασικών αθλητριών του Πορφύρα, των Χρήστου, Γκολφινοπούλου, Γκούρα, των μόνων από αυτή την ομάδα μας που έχουν αγωνισθεί στην Α1 Εθνική κατηγορία, στην καριέρα τους.
Απλώς, παρουσιάζουμε την ανάρτηση της ΕΟΠΕ χωρίς άλλα σχόλια. Τη δική μας άποψη θα τη μεταφέρουμε αργότερα. Ολα στη σειρά τους και όλα με ψυχραιμία.
Με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου μετά το 11-7 ο ΑΟΜ επικράτησε εύκολα (25-14), στα άλλα τρία είχαμε μεγάλη μάχη. Ο Πορφύρας στο β’ σετ με πίεση από το σερβίς μπόρεσε να ξεφύγει με 5-14, ωστόσο η εικόνα του αγώνα άλλαξε μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ.
Το 9-16 έγινε 15-17 και το 15-18, 20-18 με άσο της Νικολογιάννη, αλλά ο Πορφύρας ισοφάρισε 23-23 και 24-24 για να κλείσει το σετ με μπλοκ της Τσιάκουλα.
Παρά το εις βάρος του 2-0 ο Πορφύρας δεν το έβαλε κάτω και μετά τον 10ο πόντο πήρε μια διαφορά την οποία κράτησε ως το τέλος μειώνοντας σε 2-1.
Στο δ’ σετ το Μαρκόπουλο ξέφυγε γρήγορα με 6-2 και παρόλο που ο Πορφύρας αρκετές φορές πλησίασε στους 2 πόντους, έφτασε τελικά στη νίκη.
Η γνώμη του πάγκου
Βέσκο Ιβάνοβιτς: «Ήταν ένα πολύ νευρικό παιχνίδι με πολλά λάθη και είμαι χαρούμενος για τους βαθμούς. Ελπίζω ότι με αυτό το τρίποντο θα ηρεμήσουμε λίγο και θα μπορέσουμε να παίξουμε και καλύτερο βόλεϊ στην συνέχεια του πρωταθλήματος».
Βασίλης Πανδής: «Δεδομένων των απουσιών έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι, αλλά στο β’ σετ δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την διαφορά που είχαμε. Δυστυχώς μας λείπει αυτό που έχουν οι υπόλοιπες ομάδες, η εμπειρία, για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».
Τα σετ: 25-14, 26-24, 20-25, 25-20
Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς) Δικαιούλια, Νικολογιάννη, Πατεράκη, Βάσκεζ, Λιάγκη, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Καρακάση, Τσιάκουλα, Σιρίνινα, Μολδοβανίδη.
Πορφύρας (Πανδής) Ράπτη, Καράκου, Παπαγεωργίου, Χαλβατζή, Θεοχάρη, Μπούρμπη, Σκυθιώτη -λ / Σιδεράτου, Γκούρα.