Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Μαρκόπουλο-Πορφύρας στις 5 μ.μ.

Στις 5 μ.μ. θα αγωνισθούν Μαρκόπουλο-Πορφύρας, σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι του ΑΟ Μαρκοπούλου στο youtube.
Ο Πορφύρας θα αγωνισθεί δίχως τις τραυματίες Χρήστου-Γκολφινοπούλου και με προβλήματα ασθενειών.
Αλλά, δεν...τρέχει τίποτα.
Ποτέ δεν ήταν κάτι εύκολο για τον Πορφύρα.
Εμείς θα πολεμάμε πάντα με τη ψυχή και την καρδιά της ομάδας της γειτονιάς, για το σήμα και τα χρώματα του Πορφύρα μας, για την υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην Ακαδημία μας, από την οποία προέρχονται οι μισές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας.
Αυτός είναι και θα είναι ο Πορφύρας.
Σε δηλώσεις τους οι προπονητές των δύο ομάδων επεσήμαναν :
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΔΗΣ ( ΠΟΡΦΥΡΑΣ ) : «Το Μαρκόπουλο είναι μια ενθουσιώδης ομάδα με νεαρής ηλικίας αθλήτριες και αθλητικά παιδιά και θεωρώ ότι είναι μια από τις πιο ανταγωνιστικές και σκληροτράχηλες ομάδες. Εμείς παραμένουμε το αουτσάϊντερ και παρά τα προβλήματα που έχουμε θα μπούμε να παλέψουμε. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι ο αντίπαλος έχει το άγχος».
ΒΕΣΚΟ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ( ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ) : «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θα πάρει τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι ένας αγώνες όπου πρέπει να πάρουμε βαθμούς αλλά αυτή τη φορά πιστεύω ότι θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κια δεν θα σκεφτόμαστε το άγχος και την πίεση».