Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Πορφύρας-Ρέθυμνο 3-2 σετ, πρώτη νίκη μας στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Καλή αρχή !

Πρώτη νίκη απόψε για τον Πορφύρα στην ιστορία του στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο βόλει Γυναικών, μετά από 10 διαδοχικές ήττες, καθώς επικράτησε δίκαια με 3-2 του Ρεθύμνου στο κατάμεστο Σαλπέας, με εμφάνιση καρδιάς και κατάθεση ψυχής.
Σχολιασμός του αποτελέσματος θα ακολουθήσει σε λίγο. 
Προς το παρόν, τα βασικά στοιχεία :
Η γνώμη του πάγκου :
Βασίλης Πανδής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, σ’ αυτή την ιστορική βραδιά. Κι είμαι πολύ περήφανος για όλα τα κορίτσια. Αν και δυστυχώς πήγαμε να πνιγούμε στο άγχος μας, τελικά καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι μια νίκη που μας δίνει ψυχολογική ώθηση για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στη δύσκολη συνέχεια που μας περιμένει».
Θανάσης Ντζαφέρης: «Δεν ήταν το καλύτερο φινάλε αυτό που κάναμε με τις δύο ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου. Πρέπει τώρα να ηρεμήσουμε, να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας με τη νέα χρονιά. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».
Τα σετ: 25-23, 15-25, 12-5, 25-20, 15-12
Πορφύρας (Πανδής) Μπούρμπη, Χρήστου, Χαλβατζή, Θεοχάρη, Ράπτη, Καράκου, Σκυθιώτη -λ / Λιάρου-λ, Παλημέρη, Παπαγεωργίου, Γκούρα, Σιδεράτου, Θαλασσινού.
ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης) Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κατερίνη, Τσελάνη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Κογεράκη