Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ανατροπή και νίκη στην Ηλιούπολη για τις Κορασίδες Α του Πορφύρα

Οταν πιστεύεις στις δυνατότητες σου και έχεις συμπαράσταση και σωστή καθοδήγηση, θα τον βρείς τον τρόπο να βγείς από μία δύσκολη θέση και να δείξεις τι μπορείς να κάνεις....
Ε, αυτό συνέβη απόψε στην Ηλιούπολη, όπου ο Πορφύρας έχανε με 2-0 σετ και νίκησε με 3-2, σε καθοριστικό παιχνίδι για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος των Κορασίδων Α.
Η νίκη επί του ΓΣ Ηλιούπολης, έχει ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκρυσμα και αυτό θα φανεί στη συνέχεια, καθώς, πλέον ο Πορφύρας βάζει τις βάσεις για την επίτευξη του στόχου του.
Η αυτοπεποίθηση αλλά και η ψυχραιμία, όπως και η σωστή διαχείριση, αλλά και ο ενθουσιασμός ΟΛΗΣ της ΟΜΑΔΑΣ και όσων ήταν ΜΑΖΙ της, βοήθησαν πάρα πολύ, αλλά, πρωτίστως αξίζουν πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην προπονήτρια Νίκη Μανωλάκου και τις αθλήτριες της.
Αψογη ατμόσφαιρα σε μία όμορφη βραδιά.
Στη διαιτησία, δε θέλουμε να αναφερθούμε. Είναι προτιμότερο.
Α, κάτι ακόμα.
Νομίζουμε ότι η εικόνα στην Ηλιούπολη, δείχνει ξεκάθαρα πόσο ενδιαφερόμαστε στο βόλεϊ του Πορφύρα για τις υποδομές μας. Στα δύσκολα, φαίνεται αν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, στα εύκολα δε χρειάζεται προσπάθεια, όλα όμορφα φαίνονται....
Τα σετ ήταν : 25-21, 25-19, 17-25, 23-25, 12-15.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Βαλσάμη, Χονδρουδάκη, Ο.Καλογεροπούλου, Η.Μαννέ, Κ.Ράπτη, Τριανταφύλλου, Συρίγου, Κ.Καλογεροπούλου, Ε.Ζαννή, Μαστόρου, Κονταράκη, Τζώρτζη, Μελισσάρη.