Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Εύη μας, σε ευχαριστούμε ! Και να θυμάσαι πάντα : Μία φορά Πορφύρας, πάντα Πορφύρας. Τιμή μας που ήσουν μαζί μας, είναι βέβαιο ότι θα είσαι πάντα κοντά μας !






Ολα τα ωραία, κάποια ημέρα, τελειώνουν....Δυστυχώς....Ετσι είναι, ωστόσο, η ζωή...
Μετά από 2 χρόνια άψογης συνεργασίας, Πορφύρας και Εύη Χρήστου δεν πρόκειται να συνεχίσουν μαζί.
Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι η Εύη μας δεν συνεχίζει να είναι μέλος της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του βόλεϊ του Πορφύρα. Δε θα είναι την επόμενη σεζόν μαζί μας, αλλά, θα είναι δίπλα μας.
Και η πόρτα, για εκείνην, πάντα θα είναι ανοιχτή.
Εγινε παιδί του Πορφύρα. Αυτό τα λέει όλα.
Μας έδωσε πολλά, συνδέθηκε άρρηκτα με την πρώτη σεζόν του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία, όπως και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική.
Γεννημένη νικήτρια, εντάχθηκε στο σύνολο, έγινε μία από τις αφοσιωμένες Πειραιώτισσες της, παντός καιρού, ΟΜΑΔΑΣ μας.
Εύη μας, σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Πορφύρα και θα είμαστε, συνέχεια, στο πλευρό σου, πιστοί υποστηρικτές σου, που σου εύχονται το καλύτερο μέσα και έξω από το γήπεδο, με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΜΟΓΕΛΟ, γιατί, πολύ απλά, το αξίζεις.
Στην προσωπική δήλωση της,  ( πιστεύουμε, μόνο, προσωρινού ) αποχαιρετισμού στον Πορφύρα, η Εύη Χρήστου επεσήμανε στο porfyrasvolley.blogspot.com : ΄΄Νιώθω ευγνώμων που υπήρξα μέλος της ομάδας του Πορφύρα ή, καλύτερα, αυτής της οικογενειακής ενότητας για τα δύο τελευταία συναπτά έτη. Ηταν χαρά μου να συνεργασθώ με τον καθένα ξεχωριστά και θεωρώ ότι υπήρξε μία όμορφη συνεργασία που ήταν οιωνός και συνετέλεσε στις επιτυχίες της ομάδας. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νίκο Δελαγραμμάτικα για την φερεγγυότητα του, αλλά, κυρίως για την ανθρώπινη υπόσταση και συμπεριφορά του προς το πρόσωπο μου αλλά και προς όλη την ομάδα,  που δύσκολα συναντάς στις μέρες μας....΄΄.