Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Ευχαριστούμε Βιβή !

΄΄Τέλος εποχής.Μας έδωσε την καρδιά της και μας έκανε καλύτερους.Οι αθλήτριές της την τίμησαν με μια τούρτα.Ελπίζουμε να αλλάξει γνώμη και να την έχουμε πάλι κοντά μας΄΄.
Το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες από την, χθεσινή, τελευταία ( ; ) προπόνηση των Κορασίδων Δ-Παγκορασίδων Β με την προπονήτρια τους Βιβή Μπαλή.
Η Βιβή, παιδί του Πορφύρα εδώ και 10 χρόνια, εξέφρασε την επιθυμία της να μείνει εκτός προπονητικής για την επόμενη σεζόν, για οικογενειακούς λόγους.
Εάν αλλάξει γνώμη, η ομάδα της την περιμένει. Εδώ είναι το αθλητικό σπίτι σου, η δεύτερη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ σου, εδώ θα παίξει βόλεϊ και η κόρη σου, οπότε, η πόρτα πάντα είναι ανοιχτή, ειδικά για ένα παιδί της γειτονιάς μας, ένα δικό μας παιδί, που μας τίμησε με κορυφαίο ΗΘΟΣ και σπουδαία αθλητική προσφορά.
Διαφορετικά, τα παιδιά θα συνεχίσουν με άλλη προπονήτρια, της ίδιας φιλοσοφίας, πάλι με γνώμονα την βελτίωση τους και το ΄΄μπόλιασμα΄΄τους με την κουλτούρα του τμήματος μας, με στόχο να συνεχίσει το έργο της ΄΄Μπίμπι΄΄μας.
Εως τις 2 Ιουλίου, αυτά τα παιδιά θα προπονούνται με τον κ.Βασίλη Πανδή, προπονητή της γυναικείας ομάδας μας, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να έχει πλήρη εικόνα για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας.
Οι αθλήτριες της, τις οποίες βελτίωσε ΟΛΕΣ, ανεξάρτητα από τον τίτλο που κατέκτησε στο πρωτάθλημα των Κορασίδων Δ, της έκαναν μία όμορφη έκπληξη, προσφέροντας της μία τούρτα, με τρείς απλές λεξούλες, που τα λένε όλα : ΄΄Ευχαριστούμε Κυρία Βιβή ΄΄.