Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστούμε !

Ευχαριστούμε τους 350 φίλους του Πορφύρα οι οποίοι κατέκλυσαν το ΄΄Π.Σαλπέας΄΄στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας, με την Ηλιούπολη, για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, όπως και τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και τον  Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ και της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριο Χαλβατζή, που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Η νίκη, δίκαια, πήγε στην Ηλιούπολη που έκανε λιγότερα λάθη από τον Πορφύρα και διαχειρίσθηκε καλύτερα τα συναισθήματα και τις στιγμές.
Συγχαρητήρια στην Ηλιούπολη και καλή συνέχεια, με ΥΓΕΙΑ.
Βεβαίως, πάνω από το χυμένο γάλα, κλαίνε μόνο οι φουκαράδες και οι κακομοίρηδες.
Εμείς δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, οπότε δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι χάσαμε το τρίτο σετ αν και προηγηθήκαμε με 14-6, ούτε θα δώσουμε βαρύτητα στην διαπίστωση ότι το τάϊ μπρέϊκ πήγε με 16-14 στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχαναν ωστόσο με 10-4.
Σε τέτοιες ανατροπές, σε άθλημα ψυχολογίας όπως είναι το βόλεϊ, κάτι δεν έκανε καλά η ομάδα που προηγείτο, κάτι έκανε καλά η ομάδα που επικράτησε.
Είναι, με απλά λόγια, ένας συνδυασμός. Εξαρτάται από το ποιός θα πάρει το δώρο που θα του προσφερθεί, σε ένα παιχνίδι λαθών, αλλά και από το ποιός θα δείξει καθαρό μυαλό την κατάλληλη στιγμή.
Θα πρέπει να δούμε τα δικά μας σφάλματα, σε κάθε επίπεδο, να δείξουμε ψυχραιμία, να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε την κατάσταση.
Την Τετάρτη παίζουμε στις 6 μ.μ. στην Κόρινθο.
Οι ΟΜΑΔΕΣ δείχνουν χαρακτήρα σε συνθήκες πίεσης. Αυτό θα πρέπει να γίνει στη συνέχεια.

Σ.Σ.
Τα δάκρυα που έτρεχαν από τα μάτια φίλων του Πορφύρα το Σαββατόβραδο, θα στεγνώσουν. Και θα αφήσουν χώρο στα πρόσωπα για χαμόγελα.
Καλή Κυριακή να έχετε όλοι, ανεξαρτήτως ομάδας και προτίμησης, όπως και οι οικογένειες σας.