Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Για τις Κορασίδες μας

Η θέση μας για την εφετινή παρουσία των 4 ομάδων Κορασίδων στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ συνοψίζεται στις εξής απόψεις μας :
Πέρσι και οι 4 ομάδες μας πήγαν στα αντίστοιχα Final 4 και ο Πορφύρας πέτυχε ότι δεν έχει παρουσιασθεί ξανά στην ΕΣΠΕΔΑ.
Φέτος, η πορεία των ομάδων μας δεν είναι το ίδιο πετυχημένη, σε επίπεδο αποτελεσμάτων.
Ωστόσο, στην πράξη, όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας όχι μόνο ότι υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης αλλά και ότι βασιζόμαστε στην πεπατημένη που στηρίζουμε και εφαρμόζουμε.
Δεν κάνουμε μεταγραφές στην Ακαδημία μας ( χωρίς να αποκλείουμε, φυσικά, παιδιά που τυχόν θα εκφράσουν ενδιαφέρον να έλθουν κοντά μας, με πρωτοβουλία τους ) και βασιζόμαστε στα δικά μας παιδιά.
Οι ομάδες μας βασίζονται στα παιδιά που εξελίσσονται μέσα από την Ακαδημία μας και φέτος συμβαίνει να έχουμε, κυρίως, παιδιά τα οποία δεν έχουν αγωνισθεί ξανά στο επίπεδο των Κορασίδων και άλλα που δεν έχουν εμπειρίες από τις κατηγορίες όπου δοκιμάζουν στην εφετινη σεζόν τις δυνάμεις τους. Ελάχιστα παιδιά έπαιξαν και πέρσι στο ίδιο περιβάλλον.
Οι Κορασίδες Α είναι μία ολοκαίνουρια ομάδα, οι Β το ίδιο, ειδικά για αυτό το επίπεδο, οι Γ πέρσι έπαιζαν στις Παγκορασίδες και οι Δ, στο συντριπτικό ποσοστό τους, ελάχιστη εμπειρία είχαν πέρσι από ματς, ειδικά δε στις Κορασίδες.
Ολες οι ομάδες μας έχουν παιδιά με αξία, ταλέντο και ποιότητα, σε όλους τους τομείς.
Ομως, κάθε χρονιά δεν είναι ίδια και πάντα, σε τέτοιες καταστάσεις, χρειάζεται να περιμένουμε και να στηρίζουμε τα παιδιά.
Πάντα, υπάρχουν λάθη από κάθε πλευρά.
Αυτό ουδείς πρέπει να το αρνηθεί.
Προέχει, όμως, να έχουμε την υπερηφάνεια μας, για τα παιδιά μας, να μην ενθουσιαζόμαστε αλλά και να μην απογοητευόμαστε.
Η ΟΜΑΔΑ αντιμετωπίζει τα παιδιά της, με περίσια αγάπη και τα στηρίζει.
Ο κόπος τους, η συνέπεια τους ( που πρέπει να αφορά όλα τα παιδιά ), η αμοιβαία εμπιστοσϋνη θα φέρουν την δικαίωση μέσα από την πρόοδο.
Με ψυχραιμία και ρεαλισμό, πείσμα και πνεϋμα αυτοκριτικης, θα πάμε μπροστά.
Τα υπόλοιπα, στις συζητησεις μας.
Να είστε πάντα καλά και όλοι μαζί να πασχίζουμε για τα παιδιά μας.
Καλη εβδομάδα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Απολογίες για λάθη στον τονισμό, λόγω θέματος με το πληκτρολόγιο.