Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Στιγμές από την κοπή της πίτας του Πορφύρα


Η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα που εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1 Εθνική Κατηγορία και ετοιμάζεται για καλύτερα. Το γεγονός ότι ήταν ΟΛΗ η Ομάδα στην κοπή της πίτας του συλλόγου, δεν είναι τυχαίο.


Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βράβευσε τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Πορφύρα Κανάκη Τσιριγωτάκη, που αποχώρησε πλέον από το Δ.Σ. του συλλόγου.


Ο βουλευτής Πειραιά Παναγιώτης Δρίτσας, βράβευσε τον επί σειρά ετών Γενικό Αρχηγό του Βόλεϊ του Πορφύρα Μανώλη Κελέκο, που αποχώρησε πλέον από το Δ.Σ. του συλλόγου.


Η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά βράβευσε την αθλήτρια των Νεανίδων του Πορφύρα Κατερίνα Ζαννή για την εισαγωγή της στη Σχολή Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεμιστημίου.


Η βουλευτής Πειραιά Ελένη Σταματάκη, βράβευσε την αθλήτρια των Νεανίδων του Πορφύρα Νικολέτα Παυλίδου για την εισαγωγή της στο τμήμα Ψηφιακής Επικοινωνίας του ΤΕΙ στο Αργοστόλι.


Για λογαριασμό της Κορίνας Τσόρβα, που πέρασε στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, παρέλαβε το βραβείο της η αθλήτρια της Γυναικείας ομάδας του Πορφύρα Μαριάννα Λιάρου, από την Αντιδήμαρχο Πειραιά Γλύκα-Χαρβαλάκου.


Παγκορασίδες του Πορφύρα παίρνουν το κομμάτι τους από την πίτα. ΥΓΕΙΑ να έχετε !!!Για να χαμογελάει η Αντζελίνα Μπεγκιάϊ παίρνοντας το κομμάτι της από την πίτα, δεν έχει ακούσει τίποτα...άσχημο, από τον φαινομενικά...αγριεμένο κ.Νίκο...
Ο Περιφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης βραβεύει τον επί σειρά ετών παράγοντα του συλλόγου ( αποχωρήσαντα πλέον από το Δ.Σ. ) Κώστα Καλοϊδη, για την προσφορά του στο μπάσκετ του Πορφύρα.