Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Θέματα σχεδιασμού

Προκειμένου να γίνει, σε όποιο βαθμό είναι δυνατό, κατανοητό το παζλ που πρέπει να φτιάξει όποια ομάδα βόλεϊ ενδιαφέρεται ειλικρινά για την Ακαδημία της και για τα παιδιά της, θα πρέπει όλοι να έχουμε την πληροφόρηση που επιθυμούμε.
Συνεπώς, ας μοιρασθούμε αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε :
Η Κάρτα Υγείας Αθλητή πρέπει να υπογραφεί ΜΟΝΟ από καρδιολόγο. Αν και είχαμε προσφορές για ΔΩΡΕΑΝ εξέταση της Γυναικείας ομάδας του Πορφύρα, αρκεί να εξασφαλίζαμε την εξέταση από ιδιώτες καρδιολόγους των αθλητριών της Ακαδημίας μας, θεωρήσαμε σωστό να δώσουμε την Κάρτα Υγείας στους γονείς, ώστε να απευθυνθούν σε καρδιολόγο της προτίμησης τους.
Το έντυπο για την συγκατάθεση χρήσης προσωπικών δεδομένων, επίσης, πρέπει να υπογραφεί από όλους τους γονείς. Αλλιώς, δεν έχουμε δικαίωμα αναφοράς ονομάτων και δημοσίευσης φωτογραφιών των παιδιών, από την αθλητική δραστηριότητα τους. Οπότε, χρήσιμο θα είναι να έχουμε έγκαιρα, με τις υπογραφές,  τα έντυπα.
Επίσης, η κατανομή των αθλητριών έγινε με γνώμονα τις ανάγκες της  αθλητικής προόδου τους και με περιορισμούς και δεσμεύσεις από τις αλλαγές της Ομοσπονδίας στα ηλικιακά όρια.
Ο Πορφύρας δεν έχει, ουσιαστικά, προβλήματα από αυτές τις μεταβολές, επειδή, όλα τα χρόνια στηρίζεται στις ομάδες του στις μικρότερες ηλικίες και όχι στις μεγαλύτερες, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα αποτελέσματα.
Ωστόσο, στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων, οι γεννημένες το 2004 παίζουν ΜΟΝΟ στην Α΄ομάδα ή σε εκτός συναγωνισμού πρωτάθλημα ενώ οι γεννημένες το 2005 αγωνίζονται μόνο στην Α΄ή την Β΄ομάδα. Στις ομάδες Γ΄, Δ΄και Ε΄ παίζουν παιδιά γεννημένα από το 2006 και μετά.
Θα χρειασθεί προσαρμογή παιδιών και γονιών και συνεργασία.
Εμείς είμαστε εδώ ώστε να βοηθήσουμε και να εξηγήσουμε.
Με καλή διάθεση και την πρόνοια που είναι φανερό ότι προσπαθούμε να δείξουμε, όλα θα πάνε καλά. Δίχως αιφνιδιασμούς και ανατροπές για  τα παιδιά των Παγκορασίδων, που από τώρα θα γνωρίζουν το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν στο πρωτάθλημα, καθαρά και με οδηγό την αλήθεια.
Ευκαιρίες δίδονται, από εσάς, σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται αν θα τις αξιοποιήσετε με συνεπή προσπάθεια ή όχι.
Οσα λάθη και αν γίνουν μαζί μας, αν εμείς επιμείνουμε, θα την βρούμε την λύση.
Με την ευκαιρία : Στα παιδιά που δεν συνεχίζουν μαζί μας, τις καλύτερες ευχές μας για ότι επέλεξαν ή πρόκειται να επιλέξουν και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εκείνα και στους γονείς τους που μας ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ επί σειρά ετών και ήταν μαζί μας.
Τιμή μας. Να είστε καλά.
Πορευθήκαμε όμορφα και θεωρούμε ότι παραμένουμε ΦΙΛΟΙ.
Η πόρτα είναι ΠΑΝΤΑ ανοικτή.