Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Η Γυναικεία ομάδα μας, για τις ευχές στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ

Η ζεστασιά, το ειλικρινές ενδιαφέρον, η φιλόξενη διάθεση του Γιάννη Βασιλόπουλου, του χορηγού της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, στην επίσκεψη μας στο ΄΄σπίτι΄΄ του, την πολυβραβευμένη κορυφαία επιχείρηση τροφίμων ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ( Γούναρη 16, στην καρδιά της αγοράς του Πειραιά ), για τις ευχές για τις γιορτές, μας έδωσαν δύναμη για την συνέχεια, αλλά, κυρίως, έδειξαν ποιότητα, κλάση και αγάπη.
Το καλωσόρισμα, η ξενάγηση στον καταπληκτικό χώρο, τα κεράσματα, τα δώρα, κυρίως, όμως, οι συνομιλίες με τον Γιάννη Βασιλόπουλο, ήταν ότι καλύτερο για τα Χριστούγεννα, μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.
Η σταθερότητα με την οποία κινείται το Βόλεϊ του Πορφύρα, φέρνει νέες δυνάμεις κοντά μας και διευκολύνει την λειτουργία της ομάδας μας.
Η συσπείρωση στο πλευρό του Πορφύρα της Α1 Εθνικής, ΥΓΙΩΝ επιχειρήσεων του Πειραιά, ισχυροποιεί τις βάσεις μας.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Βασιλόπουλο, αντευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα τον δικαιώσουμε με το αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας μας στη φετινή σεζόν, στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Ο Μανδραγόρας, άλλωστε, είναι θεραπευτικό φυτό που βοηθά και δίνει δύναμη....

Μαζί μας ήταν και  ο Ιδρυτής του τμήματος Μανώλης Κελέκος και ο πιστός φίλος μας Ορέστης Νικολαϊδη, χάρη στον οποίο βρεθήκαμε κοντά στον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ.