Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Αποδεκατισμένοι αλλά ζωντανοί και μαχητικοί

Με χίλια προβλήματα και πολλές απουσίες ,που αυτή τη φορά έφθασαν τις...10 ,έπαιξε η ομάδα μας των Νεανίδων απέναντι στην Ευρυάλη ,στο βοηθητικό γήπεδο του ''Παναγιώτης Σαλπέας '' ,στάθηκε με αξιώσεις ,ήταν ανταγωνιστική κι έχασε με 3-1 σετ αφού κατάφερε το σημαντικότερο .Να αποδείξει ότι όχι μόνο αξίζει και δικαιούται τον σεβασμό όλων αλλά κι ότι αυτά τα παιδιά που προσπαθούν κάτω απο αντίξοες συνθήκες και με δεδομένη την κακοδαιμονία που έχει πλήξε την ομάδα μας σε αυτή τη σαιζόν , προσπαθούν ,βρίσκουν κουράγιο και δεν εγκαταλείπουν .
Το βράδυ της Πέμπτης ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας αγωνίσθηκε με τις νεάνιδες Φίκαι , Τρεμούλη ,Χατζηπαυλή ,τις κορασίδες Χαλβατζή,Σ.Χατζηπέτρου ,Μουρέλου και τις παγκορασίδες Τσαβαρή ,Α.Πρίφτη ,Τσιραντωνάκη ,Λιάρου ,Πέτσα ,παρατάσοντας την πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ .
Παράπονο δεν υπάρχει απο την προσπάθεια των παιδιών αλλά πρέπει να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα σε κάθε ματς κι εμείς έτσι κι αλλιώς θα είμαστε δίπλα τους για να τις ενθαρρύνουμε και να τις στηρίξουμε .
Αλλωστε ,ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε στα προβλήματα ,παλεύουμε αν κι αποδεκατισμένοι απο τις απουσίες ,φανερώνει ότι η ομάδα μας έχει καρδιά και μένει να φανεί ότι έχει και καθαρό μυαλό όταν πιέζεται και ζορίζεται.