Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Εμπειρίες για τις παγκορασίδες μας

Γι ακόμα μία φορά ,σε αυτή τη σαιζόν ,η ομάδα των Κορασίδων μας ,έπαιξε αποδεκατισμένη σε αγώνα πρωταθλήματος κι ηττήθηκε φυσιολογικά απο την Δραπετσώνα με 3-0 σετ.
Τα παιδιά μας έχουν ταλέντο και ποιότητα και θα παίξουν βόλει σε υψηλό επίπεδο αλλά πληρώνουν το μειονέκτημα της έλλειψης πείρας .
Γιατί γι όσους είδαν την προπόνηση του Σαββάτου ,ήταν άλλη ομάδα αυτή την οποία παρακολούθησαν χθες στην Δραπετσώνα .Το άγχος λυγίζει τις μικρές μας αλλά ,που θα πάει ,θα βρούν ρυθμό αφού έτσι κι αλλιώς συνεχίζουν να παίζουν χωρίς στηρίγματα καθώς και σήμερα μας έλειπαν οι Θ.Δημητρίου ,Φ.Χατζηπέτρου ,Βρανά ,Πέτσα ,Κορωναίου,Α.Βερεμή ,δηλαδή ,μία ομάδα ενώ η Μαριάννα Λιάρου χτύπησε στο ξεκίνημα κι αντικαταστάθηκη κι η Σέβη Χατζηπέτρου έπαιξε αν κι απροπόνητη και προερχόμενη απο ίωσης .
Αυτή τη φορά μάλιστα παρουσιασθήκαμε στο γήπεδο μόλις με 8 κορίτσια , απο τα οποία οι 6 είναι Παγκορασίδες ,αφού μας έλειψαν συνολικά 6 αθλήτριες .Πάλι καλά γιατί έχουμε παίξει και με μείον 10...
Δε ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά ας μας πούν ποιά άλλη ομάδα θα άντεχε αυτό τον αποδεκατισμό .
Η προσπάθεια συνεχίζεται αλλά ας νιώσουν τα παιδιά μας αυτοπεποίθηση γιατί έχουν προοπτικές για πολύ σημαντικά πράγματα στο βόλει και πρέπει να το πάρουν απόφαση ,να το νιώσουν και να ''λυθούν''.
Με τον Πορφύρα αγωνίσθηκαν οι Χαλβατζή ,Σ.Χατζηπέτρου ,Μουρέλου ,Α.Πρίφτη,Θαλασσινού,Τσαβαρή ,Τσιραντωνάκη και Λιάρου .