Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Καλώς ήλθες πίσω Λυδία

Μέσα στα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ,με απουσίες 6 έως 10 παικτριών σε κάθε ματς , οι ομάδες μας των Κορασίδων και των Νεανίδων και που είναι τόσα ώστε θα είχαν διαλύσει πολλές άλλες ομάδες που δε θα μπορούσαν να τα διαχειρισθούν , σήμερα είχαμε κι ένα ευχάριστο νέο με το οποίο χαμογελάσαμε .
Η Λυδία Πέτσα ,η 14χρονη ακραία μας η οποία είχε χτυπήσει στο πόδι στον πρώτο αγώνα της περιόδου στο Ιλιο , επέστρεψε στα παιχνίδια μετά απο έναν ολόκληρο γύρο ,με αντίπαλο πάλι το Ιλιο αυτή τη φορά στο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Η αθλήτρια μας είναι γερή ,δυνατή ,μπαίνει πια στη διαδικασία επιστροφής και σε καλή φόρμα αλλά το σημαντικότερο ,επειδή κάνουμε ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ,αθλητισμό ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,ότι γύρισε όταν έπρεπε κι όπως έπρεπε.
Καλώς ήλθες πίσω Λυδία και μπράβο σου για την προσπάθεια σου σήμερα με το Ιλιο στο παιχνίδι όπου ο Πορφύρας έχασε με 3-0 σετ (15-25,12-25 και 23-25) αλλά οι παγκορασίδες μας ,γιατί με αυτές αγωνιζόμαστε ουσιαστικά ,κέρδισαν εμπειρίες κι έδειξαν ότι κάνουν βήματα προόδου σε ότι αφορά την προσαρμογή στις απαιτήσεις της προπονήτριας τους Νατάσας Μαλκοπούλου.
Με τον Α.Ο.Φ. Πορφύρας αγωνίσθηκαν οι Σ.Χατζηπέτρου ,Χαλβατζή,Α.Πρίφτη,Λιάρου(λίμπερο),Τσιραντωνάκη ,Πέτσα ,Μουρέλου ,Τσαβαρή ,Α.Βερεμή ,Θαλασσινού .