Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Παντού πρώτος ο Πορφύρας μας

Το γράψαμε μία φορά ,θα το επαναλάβουμε για να το συνειδητοποιήσουν κι εκείνοι που κάνουν ότι δεν βλέπουν ή απλώς δεν το κατάλαβαν .
Ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ερασιτεχνικός σύλλογος που έχει σήμερα τρία τμήματα του ( απο τα 4 που συνολικά διατηρεί ) στην ΚΟΡΥΦΗ των πρωταθλημάτων τους και μάλιστα στο επίπεδο της πρώτης τοπικής κατηγορίας .
Και τα 3 τμήματα ,το βόλει γυναικών ,το ανδρικό και το γυναικείο μπάσκετ ,έχουν μόλις μία ήττα στο παθητικό τους .Οι γυναίκες είναι αήττητες και τα αγόρια έχουν μία ήττα αλλά δεν πιστεύουμε ότι θα δεχθούν άλλη μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα .
Δικαιολογημένα θα καμαρώνει ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Κανάκης Τσιριγωτάκης με τους συνεργάτες του για την πορεία των ομάδων του Πορφύρα .
Δεν υπάρχει αλαζονεία ,λείπει η έπαρση αλλά επειδή στην Ελλάδα τους χαμηλούς τόνους τους θεωρούν ,οι περισσότεροι ,αδυναμία και έλλειψη αυτοπεποίθησης ,εμείς απλώς σημειώνουμε ποιά είναι η πραγματικότητα και τι λένε οι αριθμοί .
Ευχόμαστε να ανέβει κι άλλο και το ποδόσφαιρο του Πορφύρα που έχει 3 σερί ματς χωρίς ήττα κι αξίζει να είναι σε καλύτερη θέση στην βαθμολογία της Β΄Πειραιώς .