Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη στο βόλει του Πορφύρα

Η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς των κοριτσιών που φέρνουν ότι πολυτιμότερο έχουν ,τα βλαατάρια τους ,στο τμήμα βόλει του Πορφύρα ,μας έχει συγκινήσει και παράλληλα δημιουργεί γι εμάς ακόμα μεγαλύτερες υποχρεώσεις .
Η αύξηση στο δυναμικό των τμημάτων των υποδομών μας φθάνει σε σχέση με πέρσι ,ήδη ,το 22% ενώ έχουν εγγραφεί ή επιστρέψει ,μετά απο σύντομα διαλλείματα γνωριμίας με άλλες δραστηριότητες , στην εφετινή σαιζόν 30 καινούρια ,σε σχέση με πέρσι ,κοριτσάκια .
Το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας αριθμεί ήδη ,στο σύνολο του , 105 αθλήτριες .
Καιρός λοιπόν είναι να συσπειρωθούμε και να κινηθούμε όλοι  μαζί ώστε να διεκδικήσουμε τους χώρους και τις ώρες προπόνησης που μας αναλογούν .
Ο Πορφύρας δεν έχει τις ώρες προπόνησης που πρέπει να έχει και στόχος όλων μας είναι να τις πάρει ώστε να εξυπηρετήσει τα παιδιά των υποδομών μας για τις προπονήσεις τους .
Ευχαρίστως μάλιστα παύουμε να παίρνουμε συνδρομές αρκεί  να μας δώσουν γήπεδο για προπόνηση ,να πληρώνουν τους προπονητές μας και να αγοράσουν φανελλάκια και μπάλλες για τα κορίτσια μας .
Σε καιρούς κρίσης ,ο Πειραιάς στηρίζει το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ.Πορφύρας .
Οι εγγραφές συνεχίζονται όπως κι ο αγώνας μας .
Σε 10 ημέρες μάλιστα θα ξεκινήσει κι η νέα μεγάλη εκστρατεία του τμήματος μας η οποία θα δώσει και πάλι αφορμή γι αντιγραφή και σίγουρα θα επαινεθεί .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ