Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Τέταρτη νίκη για το βόλει του Πορφύρα το Σαββατοκύριακο

Ωραίο αυτό το Σαββατοκύριακο, πολύ ωραίο....
Τέσσερις νίκες σημείωσαν οι ομάδες του τμήματος βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Οι Γυναίκες νίκησαν με 3-1 στου Παπάγου για την Α2, οι Κορασίδες έκαναν βήμα πρόκρισης απέναντι στην Πετρούπολη την οποία νίκησαν με 3-2, οι Παγκορασίδες Α ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο, με νίκη με 3-0 επί του Πέρα και πιστεύουν σε πρόκριση, το ίδιο συμβαίνει με τις Παγκορασίδες Γ που επιβλήθηκαν στη Νέα Σμύρνη με 3-0 σετ του Μίλωνα Β.
Μόνο οι Παγκορασίδες Β έχασαν απο την Αργυρούπολη Β, με ήττα πάντως που δεν κοστίζει.
Οι Παγκορασίδες Γ άλωσαν για δεύτερη φορά στη σεζόν την Νέα Σμύρνη. Μετά τον Πανιώνιο νίκησαν και τον Μίλωνα. Απέναντι στον Μίλωνα η νίκη ήλθε με 3-0 σετ και με πλουραλισμό στη χρησιμοποίηση όλων των παιδιών που ήταν στη 12άδα.
Καλύτερες όλων ήταν αυτή τη φορά η Γεωργία Σπυράκη και η Κωνσταντίνα Ράπτη.
Αριστες.
Ποιοτική αλλά και δυναμική η Δήμητρα Ζήκου, θα πάει σπίτι να δεί την αδελφούλα της Ερασμία που υπεβλήθη σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και θα της πεί πόσο καλά έπαιξε και αυτή τη φορά. Με την ευκαιρία, περαστικά στο μικρό αστεράκι μας, την Ερασμία.
Για αυτή την ομάδα με τα πιτσιρίκια μας, που έχουν γεννηθεί το 2002 κι είναι η μικρότερη ηλικιακά στις Παγκορασίδες,  καμαρώνουμε γιατί είναι κατ εξοχήν προιόν δουλειάς, συνεργασίας, πειθαρχίας, αρχών.
Ετσι θέλουμε να κινείται όλο το τμήμα μας.
Αλήθεια....
Μπορείτε να βρείτε πολλές ομάδες που έχουν πρωταγωνιστική παρουσία στην Α2 Εθνική και τέτοιες υποδομές με βάθος και ποιότητα αλλά , κυρίως, ΗΘΟΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ;
Μπορείτε να βρείτε πολλές ομάδες που έχουν 4 νίκες σε 5 επίσημα ματς αυτό το Σαββατοκύριακο ;
Μπορείτε να βρείτε πολλές ομάδες μιας γειτονιάς, που χωρίς χρήμα και εφόδια, φτιάχνει φανέλα, τιμά την αγάπη και ανταποδίδει υπεραξία με αθλητικές επιτυχίες, για τις οποίες ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να καμαρώνει ;
Α, για σήμερα, κάτι ακόμα.
Τι ωραία είναι να παίζεις με φίλους.
Και ο Μίλωνας, όπως και η Αργυρούπολη, που χθες μας νίκησε, είναι απο τις ομάδες με τς οποίες μας αρέσει να αγωνιζόμαστε.
Εχει σημασία να βλέπεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν.
Καλή συνέχεια στον Μίλωνα.
Καλά μυαλά και υπομονή αλλά και καμάρι για τον Πορφύρα μας.
Α, κάτι ακόμα...
Ρε παιδιά, όταν ο Πορφύρας έκανε πρωταθλητισμό στην Α΄ΕΣΠΕΔΑ, λέγατε ότι είναι ΄΄ένα πυροτέχνημα που θα ξεφουσκώσει''.
Βρε σείς, σα να έχει πολύ μεγάλη διάρκεια αυτό το ...πυροτέχνημα και ουρές πολλές....
Αντε, καλό σας κουράγιο να μας υπομένετε.....
Τα σετ ήταν 21-25, 13-25 και 17-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Αποστόλου, Ε.Ζαννή, Τριανταφύλλου, Σκαλτσή, Παπαδοπούλου, Ν.Μονιού, Σπυράκη, Συρίγου, Ράπτη, Ζήκου, Τζώρτζη, Ζούπα.