Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Χαμόγελα κι ελπίδα για την Αννούλα μας....

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, καθώς ασφαλώς θα χρειασθεί να υποβληθεί την Δευτέρα ή την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία, τα νέα επιτρέπουν, σχετική, αισιοδοξία για τον τραυματισμό της αθλήτριας μας Αννας Μαρίας Θεοχάρη.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, είναι ενθαρρυντικές σε πρώτη φάση, αλλά, μόνο με τη μαγνητική θα γνωρίζουμε ακριβώς τι έχει συμβεί με το χτύπημα στο γόνατο της Αννούλας μας.
Προς το παρόν, το παιδί αναπαύεται , σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στο σπίτι του, έχει την αγάπη μας και αύριο ελπίζουμε, με την βοήθεια του Θεού, θα ξημερώσει καλύτερη ημέρα, ώστε να ταλαιπωρηθεί όσο γίνεται λιγότερο.
Οφείλουμε, ανεξάρτητα με το μέγεθος που τελικώς θα αποδειχθεί ότι χαρακτηρίζει αυτόν τον τραυματισμό, για τον οποίο ελπίζουμε ότι θα έχει προκαλέσει τη μικρότερη δυνατή ζημιά, να ευχαριστήσουμε δύο ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Τον προπονητή του Χαλανδρίου Στέλιο Ατσιδαύτη και τον φυσιοθεραπευτή της ίδιας ομάδας Παναγιώτη Παγώνη.
Για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους.
Ευχαριστούμε και τον επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΓΣ Χαλανδρίου Νίκο Γώγο για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του.
Να είστε πάντα καλά και να ξέρετε ότι απόψε οικοδομήθηκε μία ΔΥΝΑΤΗ ΦΙΛΙΑ, στο βόλει Γυναικών, ανάμεσα στον ΑΟΦ Πορφύρας και τον ΓΣ Χαλανδρίου.
Γιατί στον αθλητισμό και τη ζωή, σημασία έχουν πάνω απο όλα η ΥΓΕΙΑ και η ΑΝΘΡΩΠΙΑ....
Το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα στέκεται και θα σταθεί στο πλευρό της Αννας Μαρίας γι' ότι χρειασθεί, μέχρι να γυρίσει ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, στους αγώνες της ομάδας μας, της ομάδας της.
Η Αννούλα είναι ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ και θα τη φροντίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Και στα εύκολα, μα κυρίως ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.