Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ηττα για τις Κορασίδες Β, αλλά, η ΟΜΑΔΑ είναι εδώ

Η ομάδα Κορασίδων Β του Πορφύρα ηττήθηκε με 3-2 σετ στο Αιγάλεω απο την ομώνυμη ομάδα, σε παιχνίδι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά, έδειξε δείγματα διαρκούς βελτίωσης και πράγματι μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια.
Δε θα σταθούμε αναλυτικά σε αυτό το ματς, δε θέλουμε να το πράξουμε.
Απλώς, θα θέλαμε κάποια στιγμή να μάθουμε γιατί δεν υπάρχει ενιαία γραμμή ανάμεσα στους διαιτητές , σε ότι έχει σχέση τις διπλές μπαλλιές, καθώς, αυτή η διαφορά δημιουργεί νευρικότητα και προβλήματα....
Δε θα επεκταθούμε, καλό είναι να μείνουμε ήρεμοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε με συγκέντρωση.
Αυτή η ομάδα μας έχει βελτίωση, χαρακτήρα, τσαγανό κι είναι ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Μπράβο στα παιδιά και την προπονήτρια τους για την προσπάθεια και τη συνολική παρουσία και πάντα θα προχωρούν, με πείσμα, συνεννόηση και ομόνοια, γιατί πάνω απο όλα είναι ο κοινός στόχος.
Μας έλειψαν οι τραυματίες Μίνα Κουτσουδάκη και Ευτυχία Θεοδωρή. Περαστικά και στις δύο. Η Ευτυχία έπαθε διάστρεμμα τη παραμονή του αγώνα στραβοπατώντας σε λακκούβα στο πεζοδρόμιο, καθώς πήγαινε στα αγγλικά.....Τι να πείς .....Ανθρώπινες πόλεις....Πιο πολλά παιδιά χτυπάνε στο σχολείο και στο δρόμο απο όσα στην προπόνηση και τον αγώνα....
Τα σετ ήταν 25-20, 23-25, 25-19, 18-25, 15-8.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) Παπαγιαννοπούλου, Υφαντή, Βαλσάμη, Αποστολάκη, Κουκομέλα, Μούκα, Τζώρτζη, Κ.Ράπτη, Ράμπουα, Μελισσάρη, Αυγουλή, Σωτηρίου.