Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ευχαριστούμε !


Ηθικό και φρόνιμο είναι, πέρα από τις όμορφες σκέψεις που πλημμυρίζουν το μυαλό, να κάνουμε δύο δημόσιες αναφορές :
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Πρωταθλήτρια των Παγκορασίδων Α, Ηλιούπολη, γιατί άξια κατέκτησε τον τίτλο. Απέκλεισε τον Πορφύρα στον ημιτελικό, αλλά, στην απονομή πήρε από εμάς το πιο ζεστό χειροκρότημα. Με το σπαθί της, για το ήθος πρώτα, μετά για το παιχνίδι. Γιατί εδώ είμαστε για να βάζουμε τις αξίες στη σωστή, κατά την άποψη μας, σειρά. Με το καλό να έλθετε σε δύο Σάββατα στο Σαλπέας, για το Τουρνουά Μίνι που θα κάνουμε μαζί.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το σύνολο των γονέων και αθλητριών ( ήταν μαζί μας και οι Λιάρου, Παλημέρη, Μ.Ράπτη, Σιδεράτου, Χατζηπέτρου από την γυναικεία ομάδα μας, όπως και αρκετές από τις Κορασίδες και Παγκορασίδες ), άλλους συγγενείς των παιδιών μας, την προπονήτρια των Κορασίδων-Νεανίδων μας, Νίκη Μανωλάκου, τον πρώην προπονητή μας Βασίλη Καλογερόγιαννη που ήταν κοντά μας στο Περιστέρι, στο Final 4, φίλους που ήλθαν και έμειναν κοντά μας. 
Και τις δύο ημέρες, στο πλευρό του Πορφύρα ήταν, συνολικά, 120 δικοί μας άνθρωποι, περισσότεροι το Σάββατο, λιγότεροι την Κυριακή, η οικογένεια του τμήματος μας.
Να΄στε όλες και όλοι καλά.

Υ.Γ.
Η συμβολή ( με τρόπο αθόρυβο ), όλη τη σεζόν, του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας, Γιάννη Μπογιατζόγλου, επίσης, πρέπει να επισημανθεί. Να είναι καλά, τα καλύτερα έρχονται, εάν μάθουμε από τα λάθη μας, όπως ελπίζουμε και θέλουμε.