Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Το Final 4 των Παγκορασίδων Α, με τον Πορφύρα μας, με το σπαθί του μέσα σε αυτό

Στο Final 4 των Παγκορασίδων Α της ΕΣΠΕΔΑ, εξασφάλισαν ήδη την πρόκριση τους με 2-0 νίκες έναντι των αντιπάλων τους, ΑΟΦ Πορφύρας και ΟΦΑ Απολλώνιος, που απέκλεισαν αντίστοιχα Μίλωνα και Αιξωνή.
Οι άλλες 2 ομάδες θα είναι Περιστέρι ή Πανιώνιος ( η σειρά είναι στο 1-1, με εκτός έδρας νίκες και όποια ομάδα νικήσει στο Περιστέρι-Πανιώνιος προκρίνεται ) και Ηλιούπολη ή Ολυμπιακός ( η σειρά ξεκινά απόψε στην Ηλιούπολη ).
Το Final 4 θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, εφόσον έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη όλοι οι αγώνες πρόκρισης.
Διαφορετικά, μοιραία, η τελική φάση θα διεξαχθεί μετά τα μέσα Ιουνίου, όταν ολοκληρωθούν οι ενδοσχολικές εξετάσεις, καθώς το Σαββατοκύριακο 21-22 Mαίου, δεν είναι δυνατό να γίνουν παιχνίδια, με δεδομένο ότι τα παιδιά θα δώσουν εξετάσεις γλωσσομάθειας.
Δυστυχώς, αυτή η αναστάτωση όπως και τα διπλά παιχνίδια των ομάδων, οφείλονται στην ΕΟΠΕ, την Ομοσπονδία του Βόλει που είτε αντιμετωπίζει χαλαρά τα πρωταθλήματα Παγκορασίδων και αποφεύγει να απαντήσει σε ερωτήματα που δέχεται, όπως εκείνο που δέχθηκε από την ΕΣΠΕΔΑ, σχετικά με τις...πατέντες που αποφασίσθηκαν και φυσικά δεν ήταν δυνατό να εφαρμοσθούν, είτε κάνει σφάλματα, όπως αυτό της συλλήβδην αναβολής όλων των αγώνων, ώστε να ...βρεθεί κοινό για το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλει ανδρών, με συνέπεια να χαθούν ημερομηνίες....