Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, με τον Μιχάλη Τσώχο, Goal Χωρίς Σύνορα, αφιέρωμα στο Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα

Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, με τον Μιχάλη Τσώχο, Goal Χωρίς Σύνορα, αφιέρωμα στο Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα.
Με συνεντεύξεις από τον προπονητή της ομάδας μας Βασίλη Πανδή και αθλήτριες μας.
Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες δίνουν καθημερινό αγώνα και είναι εκείνοι και εκείνες που πρέπει να μιλούν.
Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΪ και τους συναδέλφους Παναγιώτη Περπερίδη-Μιχάλη Τσώχο για την ευγενική πρωτοβουλία, που αποτελεί έκφραση αναγνώρισης για ότι πετυχαίνουν τα παιδιά, ο Βασίλης Πανδής και η πολύτιμη συνεργάτιδα του Πόπη Καλλή.
Πριν από τον αγώνα Πορφύρας-Αίας Ευόσμου στις 6.30 μ.μ. στο Σαλπέας θα γίνει η απονομή του επάθλου της Mvp της νίκης επί του Αρη, στην αθλήτρια του Πορφύρα Εμιλυ Κωνσταντέλλου.
Ενας ακόμα  λόγος ώστε να γεμίσουμε το γήπεδο, από νωρίς, με θετική διάθεση.
Γιατί για εσάς γίνονται όλα.
Οι δηλώσεις των δύο προπονητών για το ματς του Σαββάτου :
Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Στο αυριανό παιχνίδι εναντίον του Αίαντα καλούμαστε να κάνουμε μία ακόμα υπέρβαση, καθώς στο ενδεχόμενο καθαρής νίκης θα βρεθούμε στην 6η θέση της βαθμολογίας, κάτι που στην αρχή της χρονιάς φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Ο Αίας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και για να καταφέρουμε να πάρουμε το τρίποντο, εκτός από τη δική μας προσπάθεια θα χρειαστούμε την συμπαράσταση του κόσμου μας, η οποία έχει αποδειχθεί πολύτιμη σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια».
Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Εμείς πρέπει να βρούμε πάλι την ισορροπία μας μετά τις αλλαγές που έγιναν στην ομάδα. Θεωρώ όμως ότι πλέον έχουμε την ωριμότητα να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό. Ο Πορφύρας είναι μία καλή ομάδα με αγωνιστικότητα, μία από τις λίγες στη κατηγορία και θέλει μεγάλη προσοχή».