Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο

Το τμήμα βόλεϊ του ΑΟΦ Πορφύρας, ευχαριστεί θερμά τον ΑΣ ΠΑΟΚ και τον Γενικό Αρχηγό του Βόλεϊ Γυναικών του, Υποστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Γιώργο Χατζηβασιλειάδη, καθώς και τον Διευθυντή του Εθνικού Γυμναστηρίου της Μίκρας κ.Κώστα Ιωαννίδη, για την άριστη συνεργασία τους για τον ορισμό του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΟΚ-Πορφύρας, που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου, στις 5.30 μ.μ., σε ώρα δηλαδή που διευκολύνει απόλυτα την μετακίνηση της αποστολής του Πορφύρα.
Στην ίδια κατεύθυνση, πρέπει από μέρους μας, αναγνώριση και για την αποτελεσματικότητα του Αγωνιστικού Τμήματος της ΕΟΠΕ και της άρτιας διαχείρισης από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας κ. Χρήστο Σύλλα.
Ο Πορφύρας τιμά κάθε καλή προσπάθεια και πάνω και πέρα από αποτελέσματα, χαίρεται γιατί και σε αυτό το ταξίδι, κερδίζει φίλους.
Με την ευκαιρία, να σημειώσουμε ότι χάρη στην άριστη συνεργασία με τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, κατέστη δυνατό να μετατεθεί από τις 8 μ.μ. στις 6.30 μ.μ. ο αγώνας μας στις 16/2 στο Σαλπέας, με τον Αίαντα Ευόσμου, ώστε να διευκολυνθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην επιστροφή της.
Οτι μπορούμε, θα το κάνουμε πάντα και για όλους.
Και με ευχαρίστηση, βλέπουμε αντίστοιχες ενέργειες και παίρνουμε θάρρος για την αγάπη και τον σεβασμό για τον Πορφύρα μας.