Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Mini απολογισμος-προγραμματισμος της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Πραγματοποιηθηκε το απογευμα της Τεταρτης 27 Μαίου στα γραφεια της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. η συναντηση των εκπροσωπων των σωματειων της Α΄ κατηγοριας γυναικων. Η συναντηση εγινε σε πολυ καλο κλιμα ελειψαν ομως δυστυχως απο αυτην οι εκπροσωποι αρκετων ομαδων.
Οριστικες αποφασεις δεν παρθηκαν εν αναμονη συνεδριασεων και αποφασεων της Ε.Ο.ΠΕ. που αφορουν και την Ενωση μας. Δοθηκαν ομως ορισμενες κατευθυνσεις εν οψει της νεας περιοδου:
1. Πιθανη ημερομηνια εναρξης του Πρωταθληματος 15-25 Οκτωβριου.
2. Ζητηθηκε απο την Ε.Ο.ΠΕ., η δευτερη στη βαθμολογια της κανονικης περιοδου ομαδα να δινει αγωνες μπαραζ με καποια απο τις ομαδες των επαρχιακων Ενωσεων για την ανοδο στην Α2 Εθνικη Κατηγορια.
3. Η διεξαγωγη του Κυπελλου θα αλλαξει συστημα. Πιθανον η νοκ-αουτ φαση να συνδυαστει με μια φαση ομιλων ωστε να διατηρειται το ενδιαφερον των ομαδων επι μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.
4. Οριστικοποιειται η 12αδα στους αγωνες η οποια μαλλον θα συνδυαστει με τη δυνατοτητα 2ου λιμπερο, που θα μπορει ομως μια μονο φορα κατα τη διαρκεια ενος αγωνα να αντικαταστησει τον 1ο λιμπερο.
5. Αποσυνδεεται επισης οριστικα η λειτουργια της Α΄ομαδας απο την υπαρξη η οχι ομαδων νεανιδων και κορασιδων του Σωματειου.
Απο τη μερια της Συλλογου μας τεθηκαν καποια ζητηματα τα οποια σε πρωτη φαση αντιμετωπιστηκαν θετικα:
1. Στον παγκο της ομαδας να μπορει να καθεται και ο στατιστικολογος της.
2. Να αυξηθει η βαση των διαιτητων, που αυτη τη στιγμη ειναι αριθμητικα ανεπαρκης.
3. Να διοργανωνεται καποιου ειδους τουρνουα για τις ομαδες των υποδομων που τελειωνουν τις υποχρεωσεις τους το μηνα Φεβρουαριο και μενουν πολλους μηνες χωρις αγωνιστικη δραστηριοτητα.
Νεα συναντηση θα γινει αφου προηγουμενως παρθουν οπως προαναφερθηκε καποιες αποφασεις απο την Ε.Ο.ΠΕ.