Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Και του χρόνου...

Οι 120 φίλοι του τμήματος βόλευ γυναικών του Πορφύρα που μας τίμησαν με την προσέλευση τους στην γιορτή του τμήματος στο μεγάλο γήπεδο του γυμναστηρίου ''Παναγιώτης Σαλπέας'' και κυρίως η εξαιρετική ,σε όλους τους τομείς ,παρουσία των 40 κοριτσιών της Ακαδημίας μας κι η συμπαράσταση απο τις αθλήτριες της πρώτης ομάδας μας Γκούρα ,Θεοχάρη,Καββαθά ,Λιούκα ,Τσαπούρη ,Τσιμηλά,Χατζηκωνσταντή ,Φίκαι μας γέμισαν ικανοποίηση κι υπερηφάνεια για την προσπάθεια που γίνεται στο βόλευ του Πορφύρα .
Χάρις στις ευγενικές χορηγίες του σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης Καλλίπολης και του καταστήματος EXPERT της Ηρώων Πολυτεχνείου , προσφέρθηκαν δώρα ,γλυκίσματα κι αναψυκτικά στις αθλήτριες και στους καλεσμένους ενώ σπουδαία ήταν η βοήθεια της PEPSICO IVI που μας προσέφερε τα νερά και τα ισοτονικά που δόθηκαν στους παριστάμενους .
Στο πλαίσιο της γιορτής μας ,που απέδειξε ότι έστω κι αν έχει πια καλοκαιριάσει και πολλά παιδιά έφυγαν για διακοπές ή κατασκηνώσεις ,η δυναμική του τμήματος βόλευ γυναικών του Πορφύρα είναι πράγματι εξαιρετική ,έγιναν αγώνες επίδειξης των μίνι και των κορασίδων--παγκορασίδων.
Στους διαγωνισμούς σερβίς πρώτευσαν η Μαρία Δαρδακούλη στα μίνι κι η Κορίνα Τζερεφού στις κορασίδες --παγκορασίδες ,αν κι είναι μόλις 12 ετών .
Πολλά ευχαριστώ στον κ.Γιάννη Χατζηπέτρο ,πατέρα της Φρόσως και της Σέβης που αγωνίζονται στην ομάδα μας (μάλιστα η Φρόσω θα είναι στη νέα σαιζόν ενεργό μέλος της γυναικείας ομάδας μας ως πασαδόρος ) ,καθώς φρόντισε για τη μικροφωνική εγκατάσταση αφού δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα που κάναμε στον Δήμο Πειραιά .
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Φοίνικα που ματαίωσε την προπόνηση της ώστε να έχουμε το γήπεδο στη διάθεση μας .
Καλό καλοκαίρι και του χρόνου λοιπόν έστω κι αν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μας συνεχίζουν τις προπονήσεις τους ...