Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Μεταγραφές τέλος ,ώρα για δουλειά ...

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες του βόλει κι ο Πορφύρας θα ανακοινώσει κατά τις επόμενες ημέρες τα ονόματα των 5 αθλητριών που απέκτησε.
Πρόκειται για αθλήτριες οι 4 απο τις οποίες έχουν πείρα απο ανταγωνιστική και μακρά παρουσία στα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2 Εθνικής κατηγορίας .
Οι μεταγραφές πραγματοποιήθηκαν με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή της ομάδας βόλει γυναικών του Πορφύρα κ.Σωκράτη Μαρμαρινού ενώ μέσα απο αυτές ενισχύεται κι η ομάδα νεανίδων .
Ο Πορφύρας φιλοδοξεί να έχει θετική παρουσία και στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ ,που είναι ο προθάλαμος της Α2 κατηγορίας αλλά
απο εμάς αντιμετωπίζεται ως ένα περιβάλλον στο οποίο θα παίξουμε για να ευχαριστηθούμε και να απολαύσουμε το χόμπυ μας .
Υγεία να έχουν πάνω απο όλα όλα τα κορίτσια μας κι εμείς κι είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να δικαιώσουμε την αγάπη των φίλων της ομάδας ,την υποστήριξη των χορηγών μας και την εμπιστοσύνη του υπό τον Πρόεδρο κ.Κανάκη Τσιριγωτάκη Διοικητικού Συμβουλίου του Πορφύρα.