Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Πορφυρας- Ευρυαλη 3-0

Χωρις απωλειες εληξε το 2009 για τη γυναικεια μας ομαδα. Εναντιον της Ευρυαλης τα κοριτσια μας σημειωσαν την 11η νικη σε 11 αγωνες για πρωταθλημα και κυπελο. Πρωταθλητριες χειμωνα λοιπον, στους 8 του κυπελου και επεται συνεχεια.
Παρα το 3-0 η επικρατηση μας ηρθε σε 74 λεπτα απεναντι στην ομαδα της Μενης Μιχαηλιδου που οσο περναγε η ωρα ολο και περισσοτερο εδειχνε να πιστευει σε καποιο καλυτερο αποτελεσμα. 25-18, 25-20, 28-26 το σκορ στα 3 σετ, χαρακτηριστικο της αντιστασης που προεβαλαν οι Γλυφαδιωτισσες στην πρωτοπορο της βαθμολογιας.
Τοψιδελης- Μιχαηλογλου διαιτητευσαν δικαια και σωστα μεχρι το τελευταιο σετ οπου η μαχη που εγινε στο φιλε χαλασε και την ποιοτητα των σφυριγματων χωρις ευτυχως τα λαθη να καθορισουν το αποτελεσμα του παιχνιδιου.
Μετα την 20ημερη διακοπη των εορτων ακολουθουν ματς καθοριστικα για τη φετινη μας πορεια σε πρωταθλημα και κυπελο: με Φιλια στην Ηλιουπολη και ο προημιτελικος του κυπελου θα κρινουν σε μεγαλο βαθμο κατα ποσον οι φιλοδοξιες μας πατανε σε στερεο εδαφος. Καλη ξεκουραση λοιπον στα κοριτσια μας και επανοδος με υγεια και ορεξη για να συνεχιστουν τα καλα αποτελεσματα.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΠΟΡΦΥΡΑΣ: Κορνια, Χαλβατζη, Τσιμηλα, Φικαι, Χατζηκωνσταντη, Αθανασοπουλου, Γρηγοριου, Τσαπουρη, Λιουκα, Θεοχαρη, Γκουρα(L), Μπαλη
ΕΥΡΥΑΛΗ: Καρτελια, Τσαουσα, Μανωλη, Πρανταλου, Μπενακη, Ταμπακη, Τασουλα, Μπολετη, Ιοτοβα, Λεονταρα, Κουντουρα, Τουρου