Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Η Κούλουρη μας κάνει κακό...

Η Σαλαμίνα είναι όμορφο νησί κι ειδικά η πρωτεύουσα της ,η Κούλουρη ,έχει ωραία παραλία για βόλτα ,κυρίως όταν οι ημέρες είναι ανοιξιάτικες ,όπως ήταν η σημερινή.
Φαίνεται λοιπόν ότι η ομάδα μας των Παγκορασίδων πήγε στη Σαλαμίνα για να μαζέψει ήλιο γιατί δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάτι παθαίνουμε στο γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα ο Ευρυπίδης κι ο Τελαμώνας και μπλοκάρουμε...
Η εμφάνιση που έκανε σήμερα ο Πορφύρας στη Σαλαμίνα ήταν τραγική και αναρωτιόμαστε τι άλλαξε απο την περασμένη εβδομάδα κι απο την εξαιρετική προσπάθεια που κάναμε απέναντι στον Πανιώνιο .Η ήττα είναι μέσα στο πρόγραμμα αλλά μόνο όταν έχουμε εξαντλήσει τα αποθέματα μας απο δυνάμεις .
Φυσιολογικά λοιπόν ήλθε η ήττα με 3-0 και μάλιστα τα σετ δε λένε την αλήθεια αφού παίξαμε χειρότερα απο ότι προκύπτει απο το 25-17 ,25-15 και 25-20 .
Πιστεύουμε σε καλύτερη συνέχεια γιατί προφανώς δεν πήγε σήμερα στη Σαλαμίνα η ομάδα μας αλλά το φάντασμα της .
Συγχαρητήρια στον Ευρυπίδη για τη νίκη του και με το καλό να έλθουν στον Πειραιά για να τους φιλοξενήσουμε .
Κρίμα γιατί οι αθλήτριες μας δεν έδειξαν σήμερα να αντιλαμβάνονται ότι στον αθλητισμό πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός γιατί διαφορετικά θα εκτεθείς και μάλιστα ανεπανόρθωτα.
Οι ελπίδες μας πάντως για πρόκριση είναι ζωντανές αφού ο Ομιλος είναι ανοικτός .
Ενθαρρυντική η παρουσία πρωτόπειρων αθλητριών μας που άφησαν υποσχέσεις όπως κι άλλων που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ
Λιάρου ,Πέτσα ,Α.Πρίφτη ,Ε.Πρίφτη ,Θαλασσινού ,Τσιραντωνάκη ,Τσαβαρή,Ο.Δημητρίου ,Χαιδεμένου,Παπαδήμα,Παλημέρη,Δαρδακούλη.