Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τώρα παιδιά, έχετε γίνει ΟΜΑΔΑ

Τι κι αν χάσαμε απο τον Μίλωνα με 3-0 σετ στο γήπεδο μας ;
Τι κι αν έχουμε την βεβαιότητα ότι αξίζαμε καλύτερη τύχη σε αυτόν τον αγώνα ;
Τι κι αν διαφέρουμε απο τους άλλους, επειδή, γνωριζουμε τι σημαίνει να είσαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για την ομάδα σου, με αποτέλεσμα να μη χανόμαστε σε μικρόκσομο γραφικοτήτων και μικροτήτων ;
Τι κι αν παίζουμε στις Κορασίδες με μόλις 3 κορίτσια απο όσα ήταν στο βασικό σχήμα στην περσινή ομάδα και με άφθονο--και καλό...--φρέσκο αίμα.
Τι κι αν μείναμε με το ''αχ'' για στιγμιαίες επιλογές που ίσως υπήρχε η δυνατότητα να ήταν καλύτερες, αλλά, εντέλει κόστισαν ;
Κρατάμε τη συνολική εμφάνιση, που δείχνει ότι τα κορίτσια μας έγιναν ΟΜΑΔΑ και θα πάνε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια, υποσχόμενα ότι θα παίξουν σε ΥΨΗΛΟ επίπεδο με τον Πορφύρα μας.
Εχουμε μόνο ''μπράβο'' να πούμε στα παιδιά για τη μαχητικότητα, το τσαγανό και τον εγωισμό τους. Στο τρίτο σετ έχαναν με 11-18 και πήγαν το σκορ 24-23 για να ηττηθούν εντέλει με 24-26.
Συγκινηθήκαμε με την προσπάθεια των παιδιών, την ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ συμπαράσταση των γονιών τους και την παρουσία στο πλευρό τους κοριτσιών και γονιών απο τιις Παγκορασίδες, το Προαγωνιστκό, τα Μίνι.
Ευχαριστήθηκαμε όχι γιατί παίξαμε καλά και χάσαμε. Αυτά τα μίζερα δε μας αρέσουν. Δε μας χαρακτηρίζουν  κιόλας.
Μας άρεσε το γεγονός ότι η ομάδα μας, που δουλεύει σωστά με τον προπονητή της, πάλεψε και ανταγωνίσθηκε έναν επίσης ισχυρό αντίπαλο.
Ικανοποιηθήκαμε απο το ντεμπούτο, ως βασικής, της γεννημένης το 1999 Κατερίνας Ζαννή στην πρώτη σαιζόν της στις Κορασίδες αλλά κι απο τη θετική αντίδραση της γεννημένης το 1998 Αναστασίας Καρβούνη, επίσης πρωτόπειρης στις Κορασίδες η οποία συνέβαλε ώστε να γυρίσουμε το τρίτο σετ.
Συγγνώμη απο τα άλλα παιδιά, όλα ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, αλλά, κάναμε δύο εξαιρέσεις για την ΄΄καλή αρχή''.
Πάνω απο όλα, απολαύσαμε την ομοψυχία της ΟΜΑΔΑΣ, στην οποία ήταν ΟΛΕΣ ΕΝΑ.Κι εκείνες που έπαιζαν κι εκείνες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Η μία έδινε το χέρι στην άλλη κι όλες αγωνίζονταν η μία για την άλλη. Μαζί τους κι η Μαρία Δαρδακούλη, η λίμπερο της ομάδας μας που απουσίασε λόγω διαστρέμματος.
Τον αθλητικό χαρακτήρα τον φτιάχνουν οι συμπεριφορές, το περιβάλλον, οι άνθρωποι, οι αντιδράσεις , η υπομονή, η αντοχή, η διάρκεια, η κουλτούρα, η σταθερότητα.
Ολα αυτά μαζί, συνθέτουν το προφίλ της ομάδας που φτιάχνουμε, αυτής που θέλουμε να έχουμε και εκείνης που ίσως έχει υπερβολή στην προσέγγιση, αλλά, ασφαλώς έχει πάθος κι ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
Τα σετ ήταν 21-25 ( απο 19-19 ) .21-25 ( απο 21-21 ) και 24-26.
Διαιτήτευσαν οι Σαχινίδης---Μπολοβίνος.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Κ.Γκούντας ) Παλημέρη, Α.Πρίφτη, Ε.Πρίφτη, Κ.Ζαννή, Λιάρου, Τζερεφού, Κουζίνη, Καρβούνη, Γεροκούνα, Πολύση,Μονιού.
ΜΙΛΩΝ ( προπονητής Α.Βαλσάμος ) Βαζάκα, Κωστούρου, Παπαστάθη, Κουτσούρη, Δουζιώτη, Κατσιγιάννη, Θεοδωροπούλου, Μουστάκα, Μαλτεζιώτη, Κονυομάντα, Χατζηγεωργίου, Χάνα.