Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Εσωτερικό Τουρνουά το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου, οι προπονήσεις των υποδομών του βόλεϊ του Πορφύρα, θα έχουν χαρακτήρα εσωτερικού τουρνουά, καθώς, τα παιδιά θα παίξουν μεταξύ τους, έτσι ώστε να κλείσουν τη σεζόν με την ανάμνηση του χαμόγελου από τον καλό αγώνα.
Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν, θα γίνει το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 9 π.μ.
Η κατανομή στα τμήματα θα εξαρτηθεί χρονικά από την προσέλευση των αθλητριών για τη νέα σεζόν, για αυτό θα είναι καλό, όσες μπορούν, να έλθουν στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Επίσης, μεγαλώνοντας, ας έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν είναι εφικτό να είμαστε συνέχεια μαζί με την φίλη μας, όπως και ότι μένουμε σε ένα τμήμα ή μετακινούμαστε σε άλλο, με γνώμονα το δικό μας καλό, όχι με βάση τις επιθυμίες μας, το πλαίσιο ανταγωνισμού με άλλες αθλήτριες ή άλλες αντιλήψεις.
Με αμοιβαία κατανόηση, συζήτηση και ειλικρινή, ανυστερόβουλη, διάθεση, ηρεμία και ψυχραιμία από όλες και όλους, θα γίνουν τα λιγότερα δυνατά λάθη και όσα δεν μπορέσουμε να αποφύγουμε, γιατί οι αλάθητοι είναι στο Σχιστό, θα έχουμε την ευκαιρία να διαχειρισθούμε, να αντιμετωπίσουμε και να επανορθώσουμε. Αλλά, όλα αυτά στην ώρα τους.