Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η Ευθυμιάδη στη γυναικεία ομάδα του Πορφύρα

Η αθλήτρια των υποδομών του Βόλεϊ του Πορφύρα Κέλλυ Ευθυμιάδη, η οποία παίζει ως διαγώνια και γεννήθηκε το 1998, εντάσσεται στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας και παράλληλα βεβαίως θα αγωνίζεται και με τις Νεάνιδες.
Η Κέλλυ Ευθυμιάδη θα είναι μία από τις ( τουλάχιστον...) 5 αθλήτριες των υποδομών του Πορφύρα, παιδιά που δεν έχουν αγωνισθεί σε άλλη ομάδα πλην της δικής μας, που θα ανήκουν στο 15μελές ρόστερ της γυναικείας ομάδας μας.
Μαζί της θα είναι οι Φρόσω Χατζηπέτρου ( 1994 ), Εβελίνα Θαλασσινού ( 1995 ), Μαριάννα Λιάρου ( 1996 ), Ασία Κουόλ ( 2001 ), όπως και η Μάρα Ράπτη ( 1996 ) η οποία ωστόσο έπαιξε μόνο στις Νεάνιδες του Πορφύρα, όπου ήλθε από άλλο σωματείο ( Ιρις Ν. Σμύρνης ).
Αξιοσημείωτο είναι ότι Ευθυμιάδη, Θαλασσινού, Λιάρου, Ράπτη, Χατζηπέτρου είναι άριστες φοιτήτριες ΑΕΙ ενώ η Κουόλ αριστεύει στο Λύκειο.
Σύμφωνα με τον δικό μας κανονισμό, που αφορά τη δομή λειτουργίας της γυναικείας ομάδας του Βόλεϊ του Πορφύρα, κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Βόλεϊ που είναι, απαρέγκλιτα, σε ισχύ κατά τα τελευταία 7 χρόνια, στην 14άδα ( και έως το 2015 στην 12άδα ), ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ο εκάστοτε προπονητής πρέπει να έχει στην αποστολή, τουλάχιστον, 4 αθλήτριες οι οποίες προέρχονται από την Ακαδημία του Πορφύρα και πρωτόπαιξαν σε αυτήν.
Το μέτρο επιβάλλεται έτσι ώστε να ενθαρρύνεται η δουλειά στην ανάπτυξη των υποδομών μας.
Καλορίζικη λοιπόν η Κέλλυ  και με δουλειά, υπομονή και επιμονή θα ξεχωρίσουν εκείνες που θα την ακολουθήσουν, με την ευχή μας να συνδυάζουν την πρόοδο στο σχολείο με εκείνη στο βόλεϊ.
Υπενθυμίζουμε ότι στην προηγούμενη παρουσία του Πορφύρα στην Α1 Εθνική Κατηγορία στο Βόλεϊ Γυναικών, πριν από 2 χρόνια, από τις υποδομές μας, είχαν αγωνισθεί οι αθλήτριες : Χαλβατζή, Θαλασσινού, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Παλημέρη, Χονδρουδάκη, Κ.Ζαννή ( από τις 7 μόνο η Α.Πρίφτη, προσωρινά, δεν είναι στο βόλεϊ για επαγγελματικούς λόγους και οι άλλες 6 εξελίσσονται μέσα από την Γυναικεία ομάδα του Πορφύρα ή τις Νεάνιδες μας ) όπως και οι Μπούρμπη, Μ.Ράπτη που είχαν έλθει στον Πορφύρα ως Νεάνιδες.