Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ευχαριστούμε Μίρα !


Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας στο Βόλεϊ Γυναικών, η πρώτη ξένη αθλήτρια στην ιστορία του Πορφύρα, η Μιριάνα Κομλένοβιτς, εύλογα, αναχωρεί σήμερα για την πατρίδα της, αν και είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει ξανά στην Ελλάδα, πολύ πιθανό δε και στον Πειραιά.
Η 32χρονη Σέρβα αξίζει μόνο ευχαριστίες από τον Πορφύρα, όπως προκύπτει και από την ανακοίνωση της Επιτροπής Βόλεϊ, που αποτελείται από τους ανθρώπους οι οποίοι ζούσαν την Μίρα στην καθημερινότητα της στην ομάδα μας :
΄΄Μόνο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αξίζει για την Μιριάνα Κομλένοβιτς από τον Πορφύρα. Για την αγωνιστικότητα, το ήθος, την συνέπεια, τον καλώς εννοούμενο επαγγελματισμό της, την σοβαρότητα και την προσήλωση της. Δεν μας δημιούργησε ούτε ένα πρόβλημα και πάντα προσπαθούσε στο 100%. Αψογη. Η πόρτα μένει ανοιχτή και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, με μεγάλη χαρά θα την δούμε να φορά πάλι τη φανέλα του Πορφύρα, όπου απολαμβάνει τον σεβασμό και την εκτίμηση που η ίδια κέρδισε. Η πρώτη συνεργασία μας με ξένη αθλήτρια ήταν ένα στοίχημα, το οποίο καταφέραμε να κερδίσουμε, ανταποκρινόμενοι απόλυτα στις δεσμεύσεις μας, χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια 2 σπουδαίων φίλων του τμήματος που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους΄΄.
Από την πλευρά της, η Μιριάνα Κομλένοβιτς, που αποχαιρέτησε χθες την ομάδα, στην προπόνηση, αλλά, δεν παρέλειψε να δεί και τις αθλήτριες του τμήματος Ενηλίκων Γυναικών, στο οποίο επίσης πρόσφερε ως προπονήτρια, έκανε την εξής δήλωση στο porfyrasvolley.blogspot.com : ΄΄ Μετά από μία χρονιά που τελείωσε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πορφύρα και την ομάδα μου, τους προπονητές, τους ανθρώπους που διοικούν το τμήμα και τις συμπαίκτριες μου. Είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας, αλλά, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τα περάσαμε όλοι μαζί και στις δύσκολες στιγμές ένιωθα να είμαστε σαν οικογένεια. Γνώρισα νέους ανθρώπους και χαίρομαι για αυτό. Θα μου μείνουν μόνο οι καλές αναμνήσεις. Πορφύρα, ευχαριστώ πολύ για όλα. Με εκτίμηση, Μίρα΄΄.