Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Διευκρινίσεις

Ορισμένες, χρήσιμες, διευκρινίσεις :
--Τα τμήματα Παγκορασίδες Δ, Ε και Θάλεια, Πορφυράκια, λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία και θα είναι ανοικτά για μετακινήσεις και προσθήκες, όσο έρχονται παιδιά, έως ότου συμπληρωθεί ο αριθμός που επιτρέπει να γίνεται σωστή και παραγωγική δουλειά.
--Οι αλλαγές ανάμεσα σε ομάδες, στις λίστες τους, μετά το ξεκίνημα των πρωταθλημάτων, είναι εφικτές μόνο από κάτω προς τα πάνω, όχι αντίστροφα.
--Μία ομάδα, όσο έχει προπονητές, οφείλει να δέχεται τις εισηγήσεις τους, ακόμα και όταν, ενδεχομένως, δεν συμφωνεί με όλες. Ωστόσο, είναι χρέος της ομάδας να στηρίζει, πάντα, τους προπονητές της. Το μπέρδεμα των ρόλων, ποτέ δεν βοήθησε κανέναν.
--Χρειάζεται κατανόηση για τυχόν αλλαγές στις προπονήσεις, κυρίως, ωστόσο, απαιτείται συνέπεια. Οι 5 προπονήσεις την εβδομάδα ( καμμία ομάδα δεν έχει τόσες για όλα τα τμήματα της Παγκορασίδων και Κορασίδων ), μπαίνουν για να εκτελούνται. Αν τα παιδιά δεν έρχονται, επειδή, θεωρούν ότι έχουν την πολυτέλεια της επιλογής, οι προπονήσεις θα μειωθούν, προς εξοικονόμηση οικονομικών και ανθρώπινων πόρων.
---Οι έφοροι στηρίζουν, πλέον, ακόμα πιο άμεσα και ουσιαστικά την Ακαδημία και η παρουσία τους στην καθημερινότητα των τμημάτων θα είναι πιο έντονη.
--Κεντρικά, θα βγαίνουν, μόνο, πρόγραμμα προπονήσεων και αγώνων.
--Καλή σεζόν και όποιος θέλει να βοηθήσει ή να προτείνει λύσεις, εδώ είμαστε.