Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Βαλσαμάκη και Περέϊρα στην Γυναικεία ομάδα του Πορφύρα


 

Ακολουθώντας πιστά και απαρέγκλιτα  το δόγμα ανάπτυξης,  επιβίωσης, διαχρονικότητας και προόδου που υπηρετεί το Βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, εντάσσονται από σήμερα στη Γυναικεία ομάδα οι αθλήτριες της Ακαδημίας μας Δήμητρα Βαλσαμάκη ( στο άκρο αριστερά στη φωτο ) και Μαρία Περέϊρα ( στο άκρο δεξιά στην ίδια φωτο ), γεννημένες το 2004, άριστες μαθήτριες της Ελληνογαλικής Σχολής Jeanne D' Arc.

Και τα 2 παιδιά είναι από πολύ μικρά στον Πορφύρα, όπου έχουν το μοναδικό δελτίο τους.

Η εργατικότητα, το ήθος, η αφοσίωση, το ταλέντο, ανταμείβονται στον Πορφύρα που δίνει ευκαιρίες στα παιδιά του, αντί να γυρνά γύρω-γύρω και να ξεσηκώνει ή να χαϊδεύει αυτιά σε ανήλικα και γονείς.

Ο Πορφύρας, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, θα μείνει στην Α1 και στη νέα σεζόν ( την 6η στη μεγάλη κατηγορία ), θα πετύχει κάθε στόχο που έχει θέσει, αλλά, με τους δικούς μας όρους.

Εξυπακούεται ότι για ΟΛΑ τα κορίτσια που πρωτόπαιξαν βόλεϊ στον Πορφύρα, είτε είναι τώρα στον σύλλογο είτε όχι, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΟΜΑΔΑΣ μας έχει ΠΑΝΤΑ μία μεγάλη αγκαλιά και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και η πόρτα ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτή.

Το μοντέλο του Πορφύρα δείχνει τον δύσκολο δρόμο, αλλά, εντέλει κανείς δεν μπορεί να πεί ότι δεν το υπηρετούμε πιστά και με συνέπεια.

Μπράβο Δημητρούλα και Μαράκι.

Τώρα, θα δουλέψετε ακόμα περισσότερο, ώστε να αποδείξετε την βασική αρχή του Βόλεϊ του Πορφύρα : 

Βόλεϊ και Σχολείο πάνε μαζί ψηλά, όταν πραγματικά το θέλουμε.